Hogy vegyem rá anyát hogy lehessen septumom? 16/l
Hát esetleg mond neki hogy ha most nem engeded akkor mindegy mert 18 évesen úgyis megcsináltatod.
Vagy mond neki hogy ha suliba mész vagy gyakorlatra (nem tudom neked van e) beforditod hogy ne látszódjon.
Hátha így engedi.
Én és az egyik barátnőm kiszúrtuk magunknak pár éve mert nekünk sem engedték. Természetesen ezt nem annyira ajánlom mert ha rosszul szúrod vagy nem steril a tű stb akkor nagyon könnyen el tud fertőződni. Viszont mi eléggé utánanéztünk a dolgoknak, vettünk rendesen fogót hozzá amit a szakemberek is használnak, rendes piercinges tűt, alkoholt fertőtleni, normális orvosi fém ékszer meg utána az ápolásra általában ajánlott krémet is. Rendesen megnéztük hova kell pontosan szúrni, lejegeltük és igazából 2 perc alatt meg is volt. De rengetegen meg csak valami otthon talált tűvel átszúrják valahol az orrukban, azt se tudják hova kell aztán sikerül nekik a legvastagabb porc közepébe ami még ha szerencséjük van és nem fertőződik el akkor is sokkal jobban fáj és lassabban is gyógyul. Úgyhogy ha nincs tapasztalatod a témában akkor semmiképp sem ajánlom, de még ha van akkor se annyira. De mi is ilyenek voltunk tudom, ha valaki nagyon akarja akkor valahogy meglesz a kivitelezés is. Csak akkor tényleg normálisan, a dolgoknak utánajárva kell csinálni. De legjobb ha megvárod a 18at, utána a szüleidnek már semmi beleszólása nincs a dologba.
Amúgy nem értettem soha hogy egy piercingen miért kell ennyire fennakadni a legtöbb szülőnek. Mármint ha már nem tetszik stb akkor simán ki lehet venni és még a nyoma sem igen látszik, a septum esetében meg egyáltalán nem. Septumnál meg ha valamilyen alkalomhoz nem annyira illik akkor simán be tudod fordítani, még kivenni sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!