436 hós kisfiam még mindig velem mosatja a ruháit. Hogy tudnám elérni, hogy legalább a szennyeskosárba beletaláljon?
Lehet csak én látom ezt bele, de nekem úgy tünik, hogy a 22 hós gyerek kanállal való evésével kapcsolatos kérdésre reakció ez a vicces kérdés, hogy ő a saját élethelyzetében is ki tud írni olyan nevelési tanácsra vonatkozó kérdést, amire viszonylag egyértelműek a válaszok, megfejelve azzal, hogy az életkorát hónapban adta meg! :) ott a kérdés alatt is megjegyezte (a kérdező esetleg), hogy miért kell hónapokban számolni?
De lehet tök komoly a kérdés, és csak én láttam bele, hog, így egymás után jöttek ;)
🤣🤣🤣
Jót nevettem!
Én nem tudom az enyémek pontosan hány hónaposak,12 és 14 évesek. Én nem mosom ki ami nincs a szennyesben.A szobájukban sem takarítok,becsukom az ajtót.Vendég nem jöhet hozzájuk csak ha rend van,és ha nincs tiszta ruhájuk, akkor mennek koszosban.Na ne aggódj,nem mennek el koszosban,mert az ciki,így ha az ágy alatt volt a szennyes, akkor jönnek,hogy melyik programon indítsák el a gépet.Jól hallod, akkor kimossák maguknak.Mióta így csináljuk legalább hétvégére rendet raknak,és a szennyes is a helyére kerül, legkésőbb vasárnap ki van mosva minden.Hét közben is mosok persze,csak olyankor előfordul,hogy nincs a szennyesben minden.
17.vagyok, én teljesen hülye vagyok XD...
előszőr babát írtam de később láttam hogy kisfiamat írt akkor még elgondolkodtam hogy ha már kisfiú akkor miért beszél még hónapokban és miért nem években...
aztán a 15-ös komment segítségével kiszámoltam és most esett le ahogy a 11-es eszmélt rá...az a kifiú 36,.. éves felnőtt pasas...XD de gondolom direkt írta így hónapokban hogy megtévesztő legyen...na jÓÓÓ kiütött a KÁNIKULA EMBEREK XDXDXD...:D sírok.
19-re:
Persze, én is azért írtam a 9-es válaszomban, hogy harmincas éveiben jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!