Szerintetek anyámnak igaza van abban hogy nekem kéne
fizetnem neki a saját pénzemből?
Figyelt kérdés
Egy hete diákmunkázok, eddig nem tudtam mert még nem voltam 16. Azért vállaltam mert én szeretnék magamnak pénzt, mert anya úgyse ad semmire, mellesleg szeretném hasznosan tölteni a szünetet. Erre elkezdte nekem ma hogy tudom e hogy adnom kell neki ebből a pénzből( amiért én dolgozok) mert ő annyit költött rám életébe. Elkezdte hogy a különóráim drágák, ráadásul a balettet már abba is hagytam, amit évekig eröltetett úgy hogy én nem szerettem járni. Elkezdte hogy ez kidobott pénz volt. Most teniszezek. Ráadásul a matektanárt is fizette hogy jó jegyeim legyenek és így is csak 3-as vagyok. És fizetős suliba járok, közölte hogy legalább a tandíj felébe beszállhatnék. Na mármost ha én ebbe beszállok nekem semmi nem marad. Ráadásul ha még szegények lennénk megérteném de baszki nem vagyunk, anyám kb minden héten vesz egy cipőt magának. És tök luxus helyekre mennek kettesben persze apával wellnesezni meg étterembe. Aztán előjött valami olyannal hogy már nem vagyok tanköteles úgyhogy jövő évtől dolgozhatok többet ha nem akarok tanulni. Én amúgy egy szóval se mondtam ezt csupán annyit mondtam hogy nem ém akartam ezt a sulit, és barátnőmmel úgyis sulit akarunk váltani szóval nem lenne gond ha nem fizetősbe járnék. Erre azt mondta hogy normális suliba nem tudnék leérettségizni mert buta vagyok( hozzáteszem 3-4-es jegyeim vannak, de szerinte máshol megbuknék). Szóval közölte hogy válasszak vagy ide járok és én fizetem kb magamnak a sulit vagy nem járok suliba. Én erre nem mondtam semmit igazából konfliktuskerülő vagyok szóval nem is nagyon fogok de érdekel nektek mi a véleményetek erről. Én abban reménykedek hogy sikerül elsunnyognom ezt hogy fizessek neki, de az a baj hogy ismerem őt és tudom hogy milyen, szóval ez lehetetlen.
"hogy adnom kell neki ebből a pénzből( amiért én dolgozok) mert ő annyit költött rám életébe"
Bírom az ilyen szülőket akik ezzel zsarolnak, meg mondogatják hogy mennyit költöttek a gyerekükre. És még a gyerek érezze magát rosszul ezért.
Majd ha már lesz rendes kereseted és még otthon laksz akkor jogosan kéri el de még gyerek vagy, nem értem miért kell ezért csesztetni a másikat.
2022. jún. 28. 21:31
12/16 anonim válasza:
Ne menj el dolgozni, már csak azért se.
2022. jún. 29. 06:59
13/16 anonim válasza:
"adnom kell neki ebből a pénzből( amiért én dolgozok) mert ő annyit költött rám életébe"
Ez a dolga neki meg édesapádnak is. Gyereket vállaltak, aki ha tetszik ha nem, pénzbe kerül. A minimum az, hogy rendesen biztosítják amit kell és jó gyerekkort adnak. A faxnak akar valaki gyereket, ha utána csak érzelmi zsarolásra használ mindent, amit amúgy is meg kell érte tenni.
2022. jún. 29. 11:38
14/16 anonim válasza:
Anyuka ,egy buta ,rosszindulatu ,proli . A megoldas pedig az , hogy nem adod oda nekik a penzt es kesz .
A sulival kapcsolatbab pedig csinalj amit jonak latsz . ha ugy gondolod , hogy a masik jobb akkor menj oda. Nem hiszem , hogy anyadnak lenne igaza.
2022. jún. 29. 18:54
15/16 anonim válasza:
Egyebkent az hogy nem ad neked semmire penzt az mit jelent ?
2022. jún. 29. 18:56
16/16 Savlekotő válasza:
Komolyan lassan pelenka munka kell majd a csokra le ellet funkció gyerekeknek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!