Mennyire normális ha egy 21 éves lány egésznap a szobájában van a barátjával?
Figyelt kérdés
Csak enni jönnek ki meg néha elmennek kettesben valahova de amúgy ha itthon vannak mindig a szobában vannak.2022. jún. 6. 15:09
31/38 anonim válasza:
Engem rendkívül szórakoztatnak az ilyen proli sztorik. Az ifjak dugnak, a szülő meg csicskulva ugrál, süti nekik a sütit, kiszolgálja őket. :)
Vannak még itt elitebb emberek, akiket ez szintén szórakoztat?
32/38 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogyan vár releváns választ valaki, ha nem egyértelmű a helyzet amit leír, és utána sem pontosítja.
34/38 anonim válasza:
Hű milyen libidója van csajnak...Anyja lánya?
35/38 anonim válasza:
Nem normális. Azért illene néha szóba állni a családdal is.
36/38 anonim válasza:
Teljesen.
Mi is ezt csinálnánk, csak nekem vizsga vizsgát ér, ő meg dolgozik.
37/38 anonim válasza:
Nappaliban meg a konyhában elég illetlen dolog kefélni, ha otthon vannak a szülők…
38/38 anonim válasza:
21 évesen külön laktam a szüleimtől az akkori barátommal aki azóta a férjem. 20 éve ennek már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!