Egyszerűen fogalmam nincs mit tegyek az apàmmal?
Húha! Az kemény amit leírtál! Nem próbált anyukád beszélni vele? Nem lehet egyszerű élni mellette! Most akkor teljesen nyugdíjas? Nem akar visszaállni melózni? Mert a covidnak már vége.
Off :
Az összefolyót nem lehet fel nyitni? Én amikor eldugult próbáltam kapirgálni dróttal ! Az nem vállt be mert túl mélyen volt. Trisó és forró víz segített. Mondjuk napokig vártam , de egyszer csak kidugult . Gondolom elérte a trisó meg a víz , mert lassan szivárgott ki valamennyi víz .
Apukámnak 52 évesen levágták a lábát, kapott a kórházba maximum adag morfiumot. Hazaadták. Itthon volt a "leszokás" Dührohamok, őrjöngés, elvonási tünetek, nem akart élni, enni stb. Kiderült, hogy nem is kellett volna levágni a lábát. Amikor már jobban lett, túljutottunk mindenen, megtanult kerettel járni, elfogadta a helyzetet, kapott egy szívizom infarktust és meghalt.
52 évesen. Én meg 21 éves voltam. Az oltár elé sem kísért és az unokáját sohasem látta.
Kitartást kívánok és sok türelmet! Ölellek.
Padló összefolyóban van egy bűzelzáró dugó azért azt ki ne puszkáld mert....lesz még szag rendesen. Tisztítasáról nézzél meg youtube videot.
Valamilyen jogon nem jár nektek házi ápoló??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!