Szülők! Mit reagálnátok, hogyha 24 éves fiatok 31 éves nővel jönne össze, úgy hogy a nővérei is csak 28 évesek?
Ez a hét év határeset, ismerek is (sajnos) ilyen párt, most esküdtek..
Nekem nem tetszene, de még hajlandó lennék elnézni, és életem végéig azon gondolkoznék, mit csesztem el, hogy a fiam az idősebb nőkhöz vonzódik.
Köszi a válaszokat!
#23.
Én a barátnő vagyok a történetben…
Az én szüleim már találkoztak a barátommal és elfogadták a dolgot, meg én előre elárultam hogy sokkal fiatalabb nálam.
Viszont aki csak találkozik vele, annak az lesz a benyomása hogy mennyivel érettebb a koránál és amúgy már most vannak olyan eredményei a hivatása terén ami igencsak ritka…
Ő is mesélt már rólam a szüleinek, de nem mondott semmit a koromról. Állítólag nem is kérdezték, amit azért furcsállok. Kicsit félek a találkozástól, mert nem azt mondom, hogy én le vagyok maradva az életben, mert én elégedett vagyok az eredményeimmel… De azért van pár olyan általános társadalmi elvárás aminek nem felelek meg.
A nővérei korát csak azért írtam, mert furcsa lehet szerintem a szüleinek, hogy azoknál a lányoknál (ikrekkel), akikkel felnőtt, egy idősebb nőt választott… Mármint szerintem sincs a két dolognak köze egymáshoz, de remélem értitek mire gondolok.
Nekem is van fiatalabb öcsém, de Ő 11 évvel fiatalabb nálam. Láttam ahogy fel nő, stb. ezért általánosságban a korosztályának nincs nálam esélye, mert akaratlanul is csak gyerekként tudok rájuk gondolni…
A párom viszont egyrészt valamivel idősebb, másrészt meg Ő már kamaszként is nagyon céltudatos és felnőttes volt/lehetett.
Volt több, nálam idősebb pasim is, a legidősebb 40 volt a húszas éveim elején, de a mostani barátomhoz képest mindegyik csak egy kisfiú volt lélekben…
Na mindegy. Mégegyszer köszi a válaszokat, azért valamennyire megnyugodtam… Remélem a szülei is úgy fognak reagálni a korkülönbségre mint itt a válaszolók nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!