Ez tényleg ennyire életbevágóan fontos?
Köszönöm mindenkinek!
#11 nem akarnak bentit venni, mert drágálják, meg biztosak benne h amint megvennék, nem használnám.
#12 nekik sajnos nem
#15 165 cm vagyok, és 60 kg
#17 az az igazság h én már szakmán gondolkodom. Ahoz h egyetemre menjek, a lakhatatáshoz is egy rakat pénz kell, a tandíjról meg ne is beszéljünk.. Tanárnő, v óvónő szívesen lettem volna, és angolból felsőfokúm is van, ki mentem volna dolgozni, de hát így sztem marad a szakma, tőlük nem kell pénz egyetemre sem.
#18 nem, nem én vagyok
#19 igen, mondtam neki, akkor elkezdett oktatni h ő már leelte az életet, és h had ne mondjam már meg neki, meg h ő már talált párt, stb. Stb.
#20 nem engedik a kolit
És most kitalálták, h lekorlátozták a telefonom napi 3 órára, h ne nyomkodjam. Komolyan óvodában érzem magam
Pedig valahogyan bele kell hogy menjenek a koliba..
Egyetemen van osztondij,hitel amit felvehetsz amig nem tudsz mibol elindulni,illetve nyaron dolgozni ha elengednek.Hazudj nekik valamit hogy pl bele akarsz adni a kiadasokba(kozben a tobbit elteszed szepen)
Van sajat bankszamlad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!