Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mostmár cigizhetek otthon,...

Mostmár cigizhetek otthon, nem titkolva?

Figyelt kérdés

1 éve cigizek, eddig titkoltam, de nemrég lebuktam. Előtte azt mondtam, hogy a cigifüstöt a társaság miatt érezni rajtam, meg azért, mert a családban anyukámon kívül mindenki dohányzik, de talàn már előtte is sejtették.

Most nemrég lebuktam, nem mondtak rá semmit, csak megkérdezték, hogy mióta és úgy viselkedtek, mintha nem történt volna ez meg. Most nem tudom, hogy egy nagy beszélgetést terveznek, mert nem mondanak semmit.

Szerintetek mennyire akadnának ki, ha rágyújtanék a teraszon? Bújkáljak továbbra is?

2022. máj. 8. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem értem. az ilyen proli családokban mindenki bagózik, mitől olyan rendkívüli, hogy te is? teljesen természetes, tényleg nem értem min problémázol. Az lenne a fura, ha nem vennél pénzért tüdőrákot.
2022. máj. 8. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kérdezd meg őket erről ennyi erővel...
2022. máj. 8. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván nem nagyon kérhetik rajtad számon, mikor anyákádon kívül mindenki dohányzik. SZóval, ja, az a gyanúm nekem is, hogy nem fognak szólni, mert nincs rá erkölcsi alapjuk. max. az, hogy nem szeretnék, ha követnéd a káros szenvedélyben őket.
2022. máj. 8. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg velük.
2022. máj. 8. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Jöhet a pontozás, de nem jobb lenne nem cigizni saját magad és nem mások miatt?
2022. máj. 8. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A cigi pont olyan dolog, amit nem lehet titkolni. A bőrödön, a ruháidon érződik.

Az alkohol ilyen szempontból nem. Ha csak egyszer-egyszer rúgsz be, amíg kijózanodsz, addig meghúzod magad valahol, valakinél, akkor az ALKALMI, ESETI alkoholizálás, ha nem rendszeresen csinálod, akkor ha nem otthon laksz, akkor eltitkolható.(ettől még persze az sem oké)

A cigi nem. Azt érezni a pólódon, a nadrágodon, a testeden.

2022. máj. 8. 16:27
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Cigizzél, de ne a lakásban, mert ha büdös lesz, ne csodálkozz, ha haragszanak.
2022. máj. 8. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk az se utolsó, hogy hány éves vagy?
2022. máj. 8. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te fizeted a saját cigidet, akkor nyilván.
2022. máj. 9. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!