Mostmár cigizhetek otthon, nem titkolva?
1 éve cigizek, eddig titkoltam, de nemrég lebuktam. Előtte azt mondtam, hogy a cigifüstöt a társaság miatt érezni rajtam, meg azért, mert a családban anyukámon kívül mindenki dohányzik, de talàn már előtte is sejtették.
Most nemrég lebuktam, nem mondtak rá semmit, csak megkérdezték, hogy mióta és úgy viselkedtek, mintha nem történt volna ez meg. Most nem tudom, hogy egy nagy beszélgetést terveznek, mert nem mondanak semmit.
Szerintetek mennyire akadnának ki, ha rágyújtanék a teraszon? Bújkáljak továbbra is?
A cigi pont olyan dolog, amit nem lehet titkolni. A bőrödön, a ruháidon érződik.
Az alkohol ilyen szempontból nem. Ha csak egyszer-egyszer rúgsz be, amíg kijózanodsz, addig meghúzod magad valahol, valakinél, akkor az ALKALMI, ESETI alkoholizálás, ha nem rendszeresen csinálod, akkor ha nem otthon laksz, akkor eltitkolható.(ettől még persze az sem oké)
A cigi nem. Azt érezni a pólódon, a nadrágodon, a testeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!