Normális, hogy egy szülő nem engedi a kamasz lányának hogy a nagykorú fiújával legyen?
Emellett nem engedi a gyereket sehova, kulcsra be van zárva a lakásba, rendőrséget küld a lány utan, amikor csak sétálni megy ki egy parkba.
Volt két eset, amikor a lány nem szolt, hogy hova megy, es úgy találkozott a fiúval.
Másnap az anyuka aggodott, hogy a fiú abuzalta, vagy esetleg drogot adott neki. A lakasba oda hivta a mentosoket, akik elszalitottak a toxikologiara a gyereket, de nem talaltak drogot benne. Testi eroszaknak nem volt nyoma.
A lany rosszul tette, hogy szo nelkul elrohant otthonrol a fiuhoz, de szerintem nem megoldas, hogy tiltva vannak egymastol, es mindennek elhordja a fiut gyereke fule hallatara. Igazabol ertheto hogy a lany miert nem szolt az anyjanak, fel tole, mert tudja milyen eloiteletes es makacs, nem lehet meggyozni, a sajat paranoid vilagaban el.
Annyit tudok, hogy a fiuval regota beszelnek a neten, amit az anyuka erosen ellenez, tiltja, hogy a kapcsolatot fenntartsa ezzel a sraccal.
Nekem nem tunt veszelyesnek, en ugy velem nagyon jok a megerzeseim es azt erzem ez a fiu nem bantana a lanyt, nem csak egy "jatek" a lany neki. Nem erzek rosszat vele kapcsolatban, es a kislany is ertelmes, helyen tudja kezelni a dolgokat, de ezt az edesanya nem latja. Nem ismeri a sajat lanyat, sem a fiut.
Az anyuka folyton kemked a lanya utan, el lopja a szemelyes targyait, a naploit, a netes beszelgeteseit olvasgatja, es ezeket mind gyereke elott meseli masnak.
Telefonjat elvette, hogy ne tudjon a fiuval beszelni.
Azert irom ki ezt a kerdest, mert aggodom azert a lanyert, az anyja mentalisan kikesziti a lanyt, terrorizalja, konrollmanias. Es az sem tunik nekem helyesnek, hogy bezarja a lanyat egy kicsi lakasba, megfosztja a szabadsagatol. Nem engedi, hogy a fiujaval talalkozhasson. Nem csak hogy a fiujaval ne lehessen, de meg a boltba sem mehet el anyja nelkul. Mar az eset elott is ez volt, hogy nem mehetett sehova sulin kivul.
Igen, az eloitelet... nekem is az jutott eszembe amikor a baratnom meselt errol az esetrol lanyaval kapcsolatban, hogy egy huszon eves mit akarhat egy nyolcadikos lanytol, de amikor a sraccal beszeltem nem ereztem rossz szandekot benne, es amiket a kislany is meselt elegge hihetonek tunt.
Az anyuka azt erzi, gyermeket behalozta es zaklatja ez a fiu, nekem nem tunik behalozasnak amit muvel. Lattam az uzeneteiket en is, mivel az anyuka mutatta nekem, de nem volt semmi kompromitalo az uzenet valtasaik kozott.
Egy 14 éves azzal szexel, akivel akar. Ha akar akár 80 évessel is dughat, nincs semmi jogi akadálya.
De az, hogy járnak s együtt vannak, alapból nem egyenlő a szexel.
Te azt ne próbald meg bemesélni nekem, hogy a fiatal felnőtteknek csak a dugáson jár az agyuk. Nem nyulak vagyunk...
#53 13 volt a lany mikor osszejottek, 14 eves max egy 18 evessel szexelhet legalisan, nem egy fenottel
"De az, hogy járnak s együtt vannak, alapból nem egyenlő a szexel."
ohm, de? lattal te mar tinedzsereket? lattal te mar egy 21 eves ferfit?
Hű itt nagy félreértések vannak és ez a pontozásokbol is is látszik.
14 év a határ törvény szerint. 14 éves kortól már ha tetszik hanem (nekem inkább nem) bármilyen korú emberrel lehet legálisan.
Tehát 50-es az illető ember amíg a lány 13 volt valóban 1 évig bűncselekményt követett el. Én ezt nem reklámoznám a szaktársad helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!