Mit kellene tennem, hogy végre kiszabaduljak ebből a helyzetből?
17 éves lány vagyok, az iskolában 4-es 5-ös tanuló, sosem iszom alkoholt (nem is ittam még pedig többször akartak belevinni), nem dohányzom, és nem is pasizom.
Egyrészt, nem engedik hogy barátom legyen 18 éves koromig, de nem értem miért. A másik, hogy tegnap lenn voltam (kisebb városban élek) a városban egy ilyen retro disco keretein belül 11-ig, a barátnőimmel, csak lányokkal ráadásul. Anyukám tudott róla, apukám nem, mert dolgozott esti műszakban. Reggel kimegyek erre elkezdi apukám, hogy én, hogy képzelem, hogy én éjfelkor jövök haza, meg stb. Nem értem most ezzel mi volt a gond, a barátnőimet is ismeri, sőt még jóban is van velük. Arról nem is beszélve, hogy 10 kamera őrzi kint és bent a házat, nehogy hozzám bárki bejöjjön. Kiskoromban (12 éves koromig a szobámban is volt kamera). Segítsetek kérlek!!
"és ez azzal van indokolva, hogy ők fiúk"
És? Ez nem indok, csak egy állítás, ami igaz ugyan, de nem következik belőle semmi. Fejtsék már ki, legyenek szívesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!