A szüleimmel otthon laktam 26 éves koromig,de mindig elvették a pénzem, amit megkerestem, most meg elküldtek albérletbe,és állandóan azzal nyaggatnak miért nem látogatom őket. Milyen szülők az ilyenek?
"Nem érdekel,én még egy nagy gyerek vagyok mi az hogy nekem dolgozni kell a pénzért?!!"
Na itt van a probléma kérem szépen...
Ez szerintem egy trollkodásos kísérlet.
Anyunak a saját száját kellett volna megtörölnie 27 évvel ezelőtt.
Öröm egy ilyen gyerek.
Ha mindig elvették a pénzed, hogyan küldtek albérletbe? 🤔
Szóval a szüleidnél (is) be kellett szállni a rezsibe.. Hallatlan..
Ugye az meg van,hogy átlag magyar életkorhoz vidzonyítva már leélted az életed egyharmadát? Gyerekként! Te nem gyerek vagy,hanem egy visszamaradott felnőtt. Inkább örülj,hogy a szüleid talpra próbálnak állítani.
Gondolom hiányzik anya reggeli kakaója.
"Gyermekek otthongondozási díja
Ki jogosult a gyermekek otthongondozási díjára?"
"A gyermek életkorától függetlenül a gyermekek otthongondozási díjára jogosult az a vér szerinti vagy örökbefogadó szülő, aki
a súlyos fogyatékosságából eredően önellátásra képtelen vér szerinti vagy örökbe fogadott gyermekéről, vagy
a tartós betegségéből eredően önellátásra képtelen gyermekéről gondoskodik."
Bocsánat. Tévedtünk, igen, gyereknek minősülsz még, amennyiben fogyatékosságod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!