Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleimmel otthon laktam 26...

A szüleimmel otthon laktam 26 éves koromig,de mindig elvették a pénzem, amit megkerestem, most meg elküldtek albérletbe,és állandóan azzal nyaggatnak miért nem látogatom őket. Milyen szülők az ilyenek?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 30. 23:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%

"Nem érdekel,én még egy nagy gyerek vagyok mi az hogy nekem dolgozni kell a pénzért?!!"

Na itt van a probléma kérem szépen...

Ez szerintem egy trollkodásos kísérlet.

2022. máj. 1. 07:53
 12/35 anonim ***** válasza:
73%
Ha kényszerből vették volna el a pénzed én úgy gondolom már rég elmentél volna albérletbe vagy valahová magadtól! Ha pedig valakivel közös háztartásban élsz akkor te is használod a vizet villanyt gázt stb... abba bele kell adnod. Egy 26 éves felnőtt ember már nem nagy gyerek hanem amint írtam felnőtt! Ha most nagy gyerek vagy akkor mikor éred el a felnőtté válást? Ha pedig főztek is rád akkor akkor természetesen abba is kell pénzt adnod. Nem tarthatnak el állandóan! Lehet azért küldtek el albérletbe hogy végre felnőjj és próbálj meg egyedül végre talpra állni az életben. Nem?
2022. máj. 1. 08:04
 13/35 anonim ***** válasza:
53%

Anyunak a saját száját kellett volna megtörölnie 27 évvel ezelőtt.

Öröm egy ilyen gyerek.

2022. máj. 1. 08:09
 14/35 anonim ***** válasza:
75%

Ha mindig elvették a pénzed, hogyan küldtek albérletbe? 🤔

Szóval a szüleidnél (is) be kellett szállni a rezsibe.. Hallatlan..

2022. máj. 1. 10:22
 15/35 A kérdező kommentje:
Nyilván adtak arra már pénzt,illetve hagyták,hogy összegyűjtsek én is
2022. máj. 1. 11:06
 16/35 anonim ***** válasza:
89%
Ah.. Szóval felkészítettek a nagybetűs életre.. Hallatlan.
2022. máj. 1. 11:09
 17/35 anonim ***** válasza:
78%

Ugye az meg van,hogy átlag magyar életkorhoz vidzonyítva már leélted az életed egyharmadát? Gyerekként! Te nem gyerek vagy,hanem egy visszamaradott felnőtt. Inkább örülj,hogy a szüleid talpra próbálnak állítani.

Gondolom hiányzik anya reggeli kakaója.

2022. máj. 1. 11:44
 18/35 A kérdező kommentje:
Úristen,biztosan nem éltem le életem 1/3-át gyerek vagyok most is,ti biztosan megkesetedett 40-50 évesek vagytok
2022. máj. 1. 12:10
 19/35 anonim ***** válasza:
80%

"Gyermekek otthongondozási díja

Ki jogosult a gyermekek otthongondozási díjára?"

"A gyermek életkorától függetlenül a gyermekek otthongondozási díjára jogosult az a vér szerinti vagy örökbefogadó szülő, aki

a súlyos fogyatékosságából eredően önellátásra képtelen vér szerinti vagy örökbe fogadott gyermekéről, vagy

a tartós betegségéből eredően önellátásra képtelen gyermekéről gondoskodik."

Bocsánat. Tévedtünk, igen, gyereknek minősülsz még, amennyiben fogyatékosságod van.

2022. máj. 1. 12:32
 20/35 A kérdező kommentje:
Na engem pont a társadalmi,illetve jogi dolgok nem érdekelnek,nem a társadalom dönti el mi vagyok
2022. máj. 1. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!