Miért zavarja anyámat, ha túl "fiúsan" öltözködök lány létemre, ha amúgy ő is vesz nekem olyan ruhákat?
Fiús öltözködés alatt azt kell érteni, hogy szeretem a férfi ingeket. Anyu szerint undorító, és nagyon látszik, hogy férfi ingeket veszek fel, mert hát a gombok nem azon az oldalon vannak, mint a nőin. Meg néha a szabásba köt bele, de ha tök ugyanolyan két ing, csak a gomb van másik oldalon, akkor csak abba, amelyiknek nem "női" a gombolás.(nem tudom így kell-e mondani)
De ehhez képest vesz nekem férfi ingeket tök random. Aztán ha tetszik, meg hordom akkor veszekszik miatta... Ennek mi értelme van?

"mert hát a gombok nem azon az oldalon vannak, mint a nőin"
Mindkét szülőm ruhagyárban dolgozik, de ez még nekem se tűnt fel sohase. A fiatalok nem akadnak fenn minden kicséségen.
Amúgy szépen megmondod neki, hogy ne vegyen neked ruhákat, mert nem normális, hogy egy tininek az anyja csak úgy random ruhákat vesz. Függetlenül attól, hogy fiús vagy lányos.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!