Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum haragszik rám, nem...

Anyum haragszik rám, nem tudom mivel tudnám jóvá tenni?

Figyelt kérdés

Tegnap eléggé kiborítottam a viselkedésemmel. Régebb se volt fényes kapcsolatunk. Vannak napjai amikor hisztisebb főleg amikor beteg. Azzal fenyeget olyankor hogy örül hogy van még gyermeke, akik reméli nem hagyák hogy meghaljon... Ilyenkor eléggé szarul érzem magam. Szeretném valahogy most ezt az ünnepet jóvá tenni, nem tudom hogy, de kezdem úgy érezni hogy semmi értelme hogy éljek, mert megkeserítem anyám életét.

U.I.: Lány vagyok

#megbánás #jóvátétel #Szülő-gyerek kapcsolatat
2022. ápr. 17. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:
30%
Nem tudod jóvátenni, mert bolond. Nem a te viselkedésed határozza meg az övét, hanem a pszichés betegsége, amit felelőtlenül nem kezeltet, és ezáltal téged sodor veszélybe, mert alkalmatlan egy gyerek nevelésére, kárt okoz neked. Méghozzá hosszú távút, mert ez az önmarcangolás pszichológiai segítség nélkül egész életedre veled maradhat. Kerüld, és amint tudsz, költözz.
2022. ápr. 17. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

Mit csinaltal pontosan, mivel boritottad ki?

Miert gondolja, h te hagynad meghalni? Fura.

2022. ápr. 17. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Magyarul akkor csk így gondolja, ezzel nem angyon elhet mit ekzdeni.
2022. ápr. 17. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!