Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az normális, hogy...

Szerintetek az normális, hogy lehet hogy el cseréltünk a sonkáinkat anyam férjével mert anyam főzte meg mind a kettőt de a férje nem nyugszik azt akarja hogy a már félig megevett sonkát fotozzam le?

Figyelt kérdés
Allitasa szerint a nála maradt sonka omlik és nem olyan az állaga amilyennek lennie kéne, ezért azt akarja, hogy fotózzam le mert a költözésből meg akarja mondani, hogy az övé e és ha igen akkor kéri vissza!
2022. ápr. 16. 22:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
92%
Az élet hatalmas problémái,de komoly.
2022. ápr. 17. 12:05
 22/24 anonim ***** válasza:
92%
Egyforma volt a sonka? Anyukád férje sem komplett. Ő külön él anyukádtól?
2022. ápr. 17. 12:19
 23/24 anonim ***** válasza:
96%
Mégegyszer megkérdezem, mert kíváncsi vagyok. Ugyanolyan sonkák voltak? Mert ha nem, akkor érthető, hogy azért vett olyat, mert azt szereti. Én is vettem mangalica sonkát 5.500/kg, nem akarnám, hogy elcserélje valaki egy Tescosra.
2022. ápr. 17. 13:16
 24/24 anonim ***** válasza:
5%
Azért az öreg csak tudja mit beszél,ha már az állagán észreveszi,hogy valami nem stimmel. Nekem az is eszembe jutott,hogy anyád direkt cserélte fel,csak hogy neked jusson a finomabb falat.
2022. ápr. 17. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!