Eleg ha emailben tartom a kapcsolatot gyermekem apjaval ?
A gyermek jelenleg a nevelocsaladnal van.
A helyzetem minden szempontbol rendezodott, igy remelhetoleg hamarosan visszakerul a gyermek.
A napokban a gyermek apja emailben kerte tartsuk a kapcsolatot a gyermek erdekeben, es szeretne velem talalkozni.
Azt mar elmondtam ha hazakerul a gyermek, akkor a gyermek erdekeben igen mindenben kozremukodok az apjaval.
De most en ugy gondolom, a jelenleginel tobbet nem tudunk tenni gyermekunkert.
Kerdesem lenne, hogy eleg e ha emailben tartom vele a kapcsolatot, hiszen nincs mit megbeszelni egy bantalmazo apaval.
Nemtudom talalkozzak e vele, esetleg emailben valaszoljak csak neki? Nemtudom mire gondol, mit tudunk tobbet tenni ilyen esetben a gyermekunkert.
Koszonom gyors valaszodat, jo tanacsodat.
Kiirasombol az kimaradt, hogy mindkettonk tamogato szemelyevel, negyesben szeretne hogy talalkozzak vele.
Csak nem ertem mirol akar beszelni, hiszen nemtudunk tobbet tenni attol, hogy havonta kulon- kulon talalkozunk a gyermekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!