Normális ez? Teljesen ellenem fordult...
#4-es vagyok. Hidd el, vannak akiknek hiába magyarázod, hogy ha csak a kormány álláspontját propagálják 0-24-ben, minden más párt interjúját megvágják, és kiragadják a kontextusból a mondatokat, meg a kistelepüléseken megfenyegetik az embereket, ha nem a fideszre szavaz, az is választási csalásnak számít. Csak ezt ők nem látják. Az is tény, hogy ma nincs normális ellenzék Magyarországon. "Aki nem támogatja a fideszt, az átműttetné az óvodásokat, meg harcba küldené az összes férfit Ukrajnába". Én elmentem ugyan szavazni, de megértem azokat, akik csalódtak az egész politikai elitben, és nem ment el szavazni.
Ha meg tényleg van lehetőséged elköltözni, akkor fontold meg. Esetleg vállalhatsz diákmunkát, ha belefér. Vagy baráthoz/másik rokonhoz költözni ideiglenesen, hátha utána anyukád is változtat a hozzáállásán..
Mondjuk ezt az esetet is le lehetett volna zárni pofonegyszerűen.... Elmegy anyukával szavazni, és üres cetlit dob be a borítékba.
Everybody happy. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!