Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehetséges, hogy azt akarja...

Lehetséges, hogy azt akarja egyedül maradjak?

Figyelt kérdés
Harminc fele járok korban. Anyám ennek ellenére, minden nap írogat Messengeren. Reggel, este, napközben. Senkit nem fogad el páromként, alakuló kapcsolatnál, ami most is van, vigyázzak, hiszen az elején mást mutathat, mint amilyen. Nyilván, az elején mindenki idegen, de ez mindenkinél így van,aki ismerkedik. Mi a foglalkozása, van-e diplomája stb. Ezenkívűl örülne, ha otthon maradnék, és egész nap csak tv, meg netflix, addig sem élem a világom. Tegnap is taliztam a párommal, erre írja, hogy érjek haza mert ez meg az a film lesz. Szóval, mintha ennek örülne,ha senkim nem lenne. Pedig most próbálom építeni a jövőm, amit nem hagy, mert nem hagy levegőhöz jutni.

2022. ápr. 3. 17:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Vannak ezek a helikopterszülők akik sose akarják elengedni a gyerekeik kezét, mert félnek a magánytól (társas magánytól, hiába van pár) elhagyatástól. Ilyen esetben önértékelési problémák, személyiségzavarok, kapcsolati gondok állhatnak e toxikus viselkedés mögött. Járd körül alaposan a témát, hogy tudd kezelni
2022. ápr. 3. 20:58
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
Könynen meglehet.
2022. ápr. 3. 23:45
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
Nalam is vmennyire hasonlo.Vele elek.Lehet h igaza van a pasival kapcsolatban,de akkor is az en eletem.Ha kiallok a sarokra az is az en dolgom,felelossegem.Ha elmegyek es nincs meg a biztonsaga akkor mar en vagyok a hulye es a hibas.Ki ad penzt a rezsire stb-re ha nem dolgozok..?
2022. ápr. 4. 00:19
 14/21 A kérdező kommentje:
A kérdésre a válasz, hogy magamra számíthatok a lakással kapcsolatban, egy válaszoló megírta a választ. Ha venne lakást, majd még ő szabná meg hogy ki lehet ott, és nem élhetnék ott a párommal, ez is kitelik tőle. Köszönöm ebből nem kérek. Miatta vannak étkezési zavaraim ismét, illetve, a gyerekvállalásról is az a véleménye, hogy a mai világba ne szüljek gyereket.Covid,háború.Abszolút nem vagyok otthonülős sem, szóval mindig ferdítenem kell neki, az életemről nem sokat tud.Egy férfi sem viseli ezt el max olyan, aki anyukával lakik, vagy sokat foglalkozik az anyjával felnőtt létére is.
2022. ápr. 4. 06:12
 15/21 anonim ***** válasza:
55%

Hát ha külön laksz, akkor nem is értem ezeket a gondokat. 😀

Minek neki elmondani hogy kővel találkozhatsz stb?

2022. ápr. 4. 11:33
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
Kivel*
2022. ápr. 4. 11:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Egy féléves kapcsolatról azért tudjon már.
2022. ápr. 4. 11:44
 18/21 anonim ***** válasza:
44%

Tudjon, ennyi. Nem kell semmi egyéb, sőt én be se mutatnam ha ilyen. Lefogadom a barátnődnek se nagy öröm a kígyó anyaddal jopofizni.

Lakást meg majd akkor kapsz ha piros hó esik, ezért kár is lemenni kutyába. 😀

2022. ápr. 4. 12:05
 19/21 A kérdező kommentje:
Gondolom te könnyen beszélsz, mert te kaptál lakást, és meg van oldva a jövőd. Nyilván nem megyek le kutyába, de a helyzetem sem egyszerű lakáshoz jutni, így.
2022. ápr. 4. 12:10
 20/21 anonim ***** válasza:
81%

19# ne pattogjál azoknak akik azért vannak itt, hogy a te kérdésedre válaszoljanak! Te is kaphatnál lakást, mégis itt ujjal mutogatsz, nagyon gáz vagy. Anyád ismer és nem meri elengedni a kezedet, ő látja, ha esetlegesen alkalmatlan vagy.

Az is alkalmatlan kategória, ha egy felnőtt nyilvánosba sajnáltatja magát a szülői terror miatt.

2022. ápr. 4. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!