Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha kiderüln...

Mit szólnál ahhoz, ha kiderülne anyukádról, hogy régebben prostituált volt?

Figyelt kérdés

Szexet nyújtott pénzért és több évvel a születésed előtt volt. Kevesebb mint 1 évet csinálta és a megélhetésért tette.

Megváltozna a viszonyotok?

2022. ápr. 1. 19:15
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen nincs hogy megélhetésért mert a megélhetésért dolgozni is lehet.
2022. ápr. 1. 19:19
 2/36 anonim ***** válasza:
63%
Megkérdezném tőle, hogy gyár nem volt a közelben?
2022. ápr. 1. 19:21
 3/36 anonim ***** válasza:
81%
Hát biztosan megváltozna valami bennem, úgymond "eltörne".
2022. ápr. 1. 19:21
 4/36 anonim ***** válasza:
35%
A megélhetésen kívül a másik szokott kamu az szokott lenni, hogy kényszerítették. Ezek a kifogások, hogy valaki miért árulja a testét.
2022. ápr. 1. 19:24
 5/36 anonim ***** válasza:
65%
az is csak egy munka. ne ítélkezzünk, mert nem tudjuk mi volt a helyzet...
2022. ápr. 1. 19:24
 6/36 anonim ***** válasza:
74%
De hisz dolgozott, az más kérdés hogy mit. Amúgy engem nem zavarna, szerintem túl nagy feneket körítenek a szexualitás köré, de ez az én véleményem:) nem kell vele egyetérteni.
2022. ápr. 1. 19:25
 7/36 anonim ***** válasza:
73%
Attól függne, hogy milyen ember lett. A múlt az múlt, ha hozzám mindig jó és szeretetben nevelne, akkor nem változna sokminden.
2022. ápr. 1. 19:26
 8/36 anonim ***** válasza:
33%
Szégyelném. Arra gondolnék hogy hányan tudhatják, az én ismerőseim/suliban/munkahelyen tudják-e.. A hátam mögött a prosti lányának hívnak, esetleg azt mondják "biztos olyan mint az anyja" ..
2022. ápr. 1. 19:26
 9/36 anonim ***** válasza:
59%
Azt előbb hinném el hogy kényszerítették (a környékünkön ebből többször volt balhé. bezárva tartották a nőket) De akkor tudni akarnám börtönben rohad-e aki azt tette vele, tanúskodott-e ellenük. De azt hogy a megélhetésért.. ez a cizellált formája annak hogy inkább ba.szott mint dolgozott.
2022. ápr. 1. 19:30
 10/36 anonim ***** válasza:
58%
Valószínűleg próbálnám túltenni magam rajta és elfogadni, hogy na, az már a múlt, és most ez már nem számít. Mármint, mindenhogy az anyukámról lenne szó, akit szeretek, és biztos, hogy ha esetleg ez kiderülne, akkor ez egy jó ideig folyton eszembe jutna, amikor őrá nézek. Szóval nehéz lenne, de megpróbálnám túltenni magam rajta, mert mégis csak az anyukámról van szó, akit szeretek, és jól felnevelt, és nem akarnám, hogy ez a múltbéli dolog kiderülése mindezt elrontsa. De na, ez nehéz dolog lenne, ha ilyesmi kiderülne, mert nyilván ez egyrészt undorító dolog számomra, és nem lennék képes elhinni, hogy anyukám tényleg prostituált volt, de másrészt meg nem akarnám elrontani a viszonyomat vele, mert nem tudom elképzelni, hogy ne legyen vele jó viszonyom, szükségem van az anyukámra, nem akarok vele rosszban lenni.
2022. ápr. 1. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!