Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghallgatnék pár jó ötletet...

Meghallgatnék pár jó ötletet ebben a rossz helyzetben?

Figyelt kérdés
Nos, van egy fél éves párkapcsolatom én 17 éves vagyok, de anyukám egyszerűen nem engedi, hogy ott aludjak nála és csak este 9 óráig enged el. Azt mondja, hogy még csak 17 éves vagyok, de én szeretnék valódi kapcsolatban élni és nem úgy ahogy ő alakítja, másrészt ő azt gondolja, hogy a kapcsolat nálam abban nyilvánul meg h, sétalgatunk beszélgetunk és néha megfogjuk egymàs kezét, azt hozzátenném hogy volt egy másfél éves kapcsolatom ezelőtt de annál sem engedte, hogy ott aludjak és mikor úgy neveztem neki hogy "exem", azt mondta, hogy az ilyet még ne nevezzem exnek hanem ez csak ilyen kis gyerek kapcsolat volt vagy mi és nem ex es mar nagyon elegem van belole, azt mondja, hogy azert nem engedi h nala aludjak, mert fél h lefekszek vele, de elmagyaraztam neki, hogy ezt nem napszak határozza meg, de még mindig nem érti és én magamnak és a paromnak is a legjobbat szeretném nyújtani, de így nem tudom és szeretnék pár ötletet, hogy mit tegyek..
2022. márc. 27. 11:40
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
20-as csak paranoias, 17-es elmennek dolgozni szivesen de anya azt mondta h muszaj maradnom az erettsegiig es az még masfél év kb, mellé sajnalnam most abbahagyni mert fizetos suliba jarok es evi 160 a tandij es igy karba veszne
2022. márc. 27. 12:40
 22/43 anonim ***** válasza:
44%

Ja, akkor mégis jobb otthon, értem. Ott viszont ő diktálja a feltételeket, ez van. Felnőtt ember létedre, szabadon választod azt, amit választasz, pedig választhatnál mást is, úgyhogy akkor ne panaszkodj. Ami marad az az, hogy kommunikálni próbálsz vele.

Egyébként a párod egyetért veled abban, hogy még mindig az anyukádra hallgatsz?

2022. márc. 27. 12:56
 23/43 anonim ***** válasza:
30%
Amikor egy kb írástudatlan taknyosnak már több komoly párkapcsolata volt 😂
2022. márc. 27. 13:25
 24/43 anonim ***** válasza:
76%
5, nem a szexet tiltja, az ottalvást. Kilencre otthon kell lenni? Egy iskolásról beszélünk. Akkor is, ha papíron lassan felnőtt lesz.
2022. márc. 27. 13:27
 25/43 anonim ***** válasza:
13%
Az az egy mondat lehet megoldaná: "nappal már megtörtént amúgy", de az is lehet, hogy ellenkező hatást váltana ki és nagy baj lenne belőle.
2022. márc. 27. 13:36
 26/43 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező azt írta, hogy az ottalvást tiltja és konkrétan a lefekvés miatt.
2022. márc. 27. 13:37
 27/43 anonim ***** válasza:
41%
De az is kiderült, hogy a kérdezőben még a saját anyja se bízhat, úgyhogy nem kell készpénznek venni, amiket ír...
2022. márc. 27. 13:40
 28/43 A kérdező kommentje:
Uramatyám, szimpla ötleteket vártam, na akkor elmondom hogy nincs valasztasi lehetőségem, anyukam nem engedi h dolgozzak, mar probaltam kikovetelni, de nem ment, csak megjegyeztem, hogy sajnalnam a penzt, te meg aki letaknyosoztál, ne feledd, hogy aki másokat bánt, annak önmagával van problémája, sajnalom h analfabèta is vagyok, sosem mondtam, hogy nem bírom a negatív kritikàt, de nem kéne lenézni a másikat. Sajnálom azt is, hogy 2 kapcsolatodnál nem jutott többre, valószínűleg azért, mert nem tudsz normális hangvételben véleményt nyilvánítani.
2022. márc. 27. 14:18
 29/43 anonim ***** válasza:
38%
Idegenekkel nagy a szád...
2022. márc. 27. 14:22
 30/43 anonim ***** válasza:
70%

Hagyjátok már hogy egy 17 éves menjen el dolgozni! Normálisak vagytok? 😀 néha nem hiszem el hogy végig is gondoljatok amit ide bofogtok.

Neki az a dolga hogy tanuljon. És nyilván azért kell titkolóznia mert az anyja ilyen kontroll mániás, és nem enged neki semmit.

Sajnos nem igen lehet mit kezdeni. Esetleg a barátodat mennyire ismeri? Szokott ő is hozzatok járni? Lehet ha jó benyomást tenne anyudra akkor nyugodtabb lenne ő is. Mást nem nagyon lehet, vagy megpróbálhatsz leülni anyuddal beszélni hogy mitől fel stb stb de szerintem aki ilyen azzal ez nehéz ügy.

Vagy ez lehet most nagyon cikinek fog tűnni, de mi lenne h beszélne párod szüleivel hogy ők “vigyáznak rátok” mikor ott vagy, és ha látná hogy ok megbízhatóak akkor talán nyugodtabban elengedne.

2022. márc. 27. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!