Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem enged el,...

Anyukám miért nem enged el, amikor ez egy teljesen normális és biztonságos dolog?

Figyelt kérdés
Nyáron a tánc társulattal meghívtak minket egy balatoni rendezvényre (most kell választ adni hogy ki megy, a költségek, és a műsor összeállítása miatt). A rendezvény több napos, de nekünk kettő napon van jelenésünk egy nap szünettel. Kb 4 napra mennénk, első nap egy csomót próbálnánk, aztán második nap is próba és délután lemegy az első műsor, majd 3. nap próba, 4. napon délelőtt próba délután a 2. műsor és reggel azonnal mennénk vissza. Szóval reggeltől próba, este 6-ig műsor, este 7 és 11 között szabad program van, saját költségre bármit lehet csinálni, nyilván alkoholt fogyasztani nem lehet, és nagyon bevacsorázni sem. Szóval anyu minden edzőmet ismeri a tagokat futólag, akikkel nagyon jóban vagyok őket jobban ismeri. Szerintem semmi veszélye, már sok fellépésre elengedett, de az mind egynapos volt. Hogy győzzem meg? Nem a pénz miatt nem enged el, azzal nincs baja.

2022. márc. 26. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%
Mert még nem nőtt fel. Te ne engedd el őt.
2022. márc. 26. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
10 évesek hetekig szülők nélkül vannak táborokban .
2022. márc. 26. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, a kérdés olvasása közben azt hittem kb. 13-14 éves lehetsz, de így, hogy mindjárt 18 vagy, alap lenne, hogy mehetsz. Furák ezek a mai szülők, mondom ezt én, egy 10 éves fiú édesanyjaként.
2022. márc. 26. 19:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan, már nagykorúként, hogy a szüleim arra a helyre szervezték a nyaralást, ahol a fellépés volt, így meg tudtak nézni nézőként, poén volt 😊 Ez nem lehet megoldás a Ti esetetekben, hogy szüleid bérelnek valahol szállást a közelben, összekötve egy kis nyaralással?

Esetleg egyezzetek meg, hogy minden este felhívod (videóhívásban), vagy napi kétszer, mindegy, ami neki megnyugtató.

Vagy még pluszban elmentheti a tánctagok/tanár telefonszámát.

Neked ez egy nagyon jó lehetőség, kár lenne kihagyni! Gondolom szereted, amit csinálsz, ráadásul élményekkel gazdagodva térsz majd haza. Ez sem szempont neki? Hogy neked ez fontos és a csapatot sem szeretnéd mondjuk cserbenhagyni?

2022. márc. 26. 22:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Sikerült anyut meggyőzni végül, szünetekben mindig írnom kell egy üzit majd de ennyi!
2022. márc. 26. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!