Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi ügyben?

Figyelt kérdés

Felnőtt nő vagyok, anyumat többnyire én hívom fel. Azt mondja, drága neki feltöltőkártyáról. Többször előfordult, hogy messengeren ír vissza, hogy miért keresem. Ez már elég ideje így van.

Nemrég segítenem kellett neki, és addig megállás nélkül írt hogy jaj el ne felejtsem, meg ez milyen fontos, meg ugye biztos meg tudom oldani? Megoldottam neki persze. Azóta nem is keres, beállt a régi szokásos rend. Meghallgat ha felhívom, de nem fog rámtelefonálni hogy vagyok. Egyszer említettem neki ezt és egész 1 alkalommal valtoztatott ezen és minden újra a régi.

2022. márc. 24. 19:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Az èn anyukàm egy nagyon zárkozott, introventrált ember. Koràbban, fiatalabb koromban engem nagyon zavart, hogy mièrt nem tud csak úgy felhívni, kerül, amibe kerül ès megkèrdezni, hogy na miújsag lànyom ? Hogy vagy? Èn telefonáltam, èn kerestem, èn kèrdezgettem, èn mesèltem legtöbbször.

Szintèn hivatkozott arra, hogy neki dràga a hívás, "neki nem ingyen van".

Bosszankodtam, rosszul is esett. De amikor volt olyan, hogy emlèkezett arra, amit 2 évvel ezelőtt mesèltem, amire màr èn sem emlèkeztem szinte, akkor úgy èreztem, hogy mègis fontos vagyok neki, lehet nem kèrdez ki, de amit mesèlek,arra odafigyel.

Szerintem ne hagyj fel a hívásokkal, egy nap, ha már nem hívhatod fel, bánni fogod. De esetleg beszèlj meg vele egy fix időpontot, hogy pl minden vasárnap este telefonáltok, felhìvod. Akkor legalàbb nem kèrdezi meg, mièrt kerested. Egy idő után meg lehet ő fog keresni, ha te nem jelentkezel.

2022. márc. 25. 00:28
 22/34 anonim ***** válasza:
75%
Te magad írod, hogy te túl sokszor keresed. De akkor miért kellene, hogy pluszban ő is keressen? Tiszteletben tartja, hogy saját életed lett.
2022. márc. 25. 06:51
 23/34 anonim ***** válasza:
83%

Én mondjuk sosem értettem, hogy családban, felnőtteknek miért kell egymás arcába mászni.

Neked ingysn van, keresed is folyton (lehet hogy már zavaróan sokszor), de még ő is hívogasson?

2022. márc. 25. 07:32
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
10 nehogy már probléma legyen havonta 5 ezer forint egy telefonra, naponta ennyit költesz cigire, sörre meg pizzarendelésre
2022. márc. 25. 09:44
 25/34 anonim ***** válasza:
81%
Havonta 5000 forintot teljesen felesleges telefonálásra költeni, amikor 20féle appon lehet ingyen beszélni, sms-ezni, videócsetelni.
2022. márc. 25. 10:00
 26/34 anonim ***** válasza:
75%
25 kivéve azokkal akikkel nem: hivatalos ügyek, irodák, szolgáltatók, vagy éppen amikor 3 másodperces lagok vannak a whatsappon / viberen / messengeren / discordon akkor jobb a telefon..
2022. márc. 25. 11:00
 27/34 anonim ***** válasza:
66%
Hivatalos ügyekre hol megy el havi 5000?
2022. márc. 25. 11:13
 28/34 A kérdező kommentje:
Hetente egyszer hívom vagy kethetente de volt már 3 hét is. A többnyire nem azt jelenti hogy sokszor keresem.
2022. márc. 25. 12:13
 29/34 anonim ***** válasza:
35%

Hetente egyszer hívom vagy kethetente de volt már 3 hét is.

Tehát te nem vagy rá kíváncsi, de ő legyen rád az?

2022. márc. 25. 12:26
 30/34 A kérdező kommentje:
29, nem írtam hogy nem vagyok rá kíváncsi. Nem kell ebből messzemenő következtetéseket levonni. Nyilván oka van annak hogy miért csak heti egyszer próbálom hívni. De nyilván ha kétnaponta hívnám abba is lenne, aki beleköt. Nem azért tettem fel a kérdést, hogy itt legyen aki itt őt szidja én meg majd örömmel csatlakozok. Higgadtan próbálom kezelni
2022. márc. 25. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!