Szerintetek normális az 8-10èves azt mondja sziasztok csajszik?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 08:10
21/31 anonim válasza:
Szerintem azért 10 évesen nem kislány vagy kisfiú valaki, javában menstruáltam.
Lánytól normális, fiútól arra gondolnék, van valami tenyérbemászó csávó, akire felnéz, és inkább nem kéne.
22/31 anonim válasza:
21# Nem egy hormonzavaros a zsinórmérték az átlag gondolkozónak, ezt számítsd hozzá.
23/31 anonim válasza:
Hormonzavaros? Gondold át újra.
24/31 anonim válasza:
23# 8 éves javában menstruál, ott azért lehetnek gondok, valószínűleg vannak is. A másik, hogy a gyerek szellemi szintje nem biztos, hogy a nemi éréssel párhuzamban alakul.
25/31 anonim válasza:
Én mikor 8-12 éves voltam standon, utcán így köszöntem random nőknek. Már akkor bennem volt a csajozogep. Anyám mindig lecyeszett érte, ma már a toppos nők Csesznek le kicsit másképp.
24f
Testépítő bajnok
27/31 anonim válasza:
10 évest írtam a mensihez, de a drámához lecsippentettél az évekből.
28/31 anonim válasza:
27 te pedig a pocskondiázáshoz fel. A kérdésben 8-10 van. A 10 éves javában menstruálása teljesen korrekt hozzászólás (he-he) aktiválta a drámafaktoromat.
29/31 anonim válasza:
Inkább ezt mondja, mert nekem 10 éves mondott ennél különbet is (nem, nem C betűs), amiért csak azért nem vágtam pfán, mert gyengébb nálam.
30/31 anonim válasza:
21-es, attól testi, érzelmi és értelmi fejlettségedet tekinve KISLÁNY vagy! Az, hogy már mestruálsz, egy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!