Mit tegyek, ha nagyon nem bírom anyám barátnőjét, de folyton itt van?
Akármilyen összejövetelt rendezünk, folyton idetolja az okoskodó képét, és engem nagyon idegesít.
16\L
"Bakker, ez a saját házam, azt csinálok, amit akarok……. HAGYJUK MÁR!!!"
Ok. Akkor ha most besetalok hozzád és lélek a nappalid kozepen hagymát és szalonnát falatozni, az nem fog zavarni, ugye? Ja, mégis.
Bizony, bizony, az EN hazamban EN döntök arról, hogy kit latok vendégül. Nem te, nem a szomszéd, néma gyerek, EN.
"A gyereket is ő akarta, ő szülte.Egy anyának tudnia kell, hogy ezek lemondásokkal jár."
Jaja, le kell mondani mindenről a Szent gyermek érdekében. Se barátok, se család, se macska, mert a Szent gyermek ezeket nem szereti. Amúgy te normális vagy?
"Ha valaki 16 évesen hisztis és nem tudja az anyjával megbeszélni a problémát, az rég nem a gyerek hibája, hanem a szülők rontottak el valamit."
Nem, ha valaki 16 évesen hisztis, akkor az e m q szülők hibája, hanem tipikus kamaszkori semmi sem jó időszak.
A kérdező egyetlen épkézláb okot nem tudott említeni, amiért nem szereti a barátnőt.
Gondolkodj mar egy icipicit
Írja, hogy utált osztálytársnő utált anyja.
Ez nem elég nektek?
Nekem bőven elég lenne, és biztos, hogy senki olyan nem jönne ide, aki miatt a lányom szarul érzi itt magát.
22-es, megsúgom, ez a típus nem fog "leszokni a piszkálódásról".
Ismerem a fajtáját, egyik nagynénémre hajaz (én sem mentem haza, ha ő ott volt, cinikus, beszólogatós szipirtyó, ilyen lehet ez a picsa is.)
"Írja, hogy utált osztálytársnő utált anyja.
Ez nem elég nektek?"
Nem. Attól hogy ő utál valakit, nekem még nem kell. De nyilván az anyja se kotozi le, hogy márpedig Rozi itt maradsz amíg a Kati itt van. Simán bemehetne a szobájába vagy elméletnek valahova.
""Írja, hogy utált osztálytársnő utált anyja.
Ez nem elég nektek?"" Még jó hogy nem. majd pont leépítem azt aki évtizedek óta a barátom, mert a kamasz gyerekem fúj rá , vagy inkább a lányára, és ezért kollektív haragszomrádot vár el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!