Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak hogy ne érezzem...

Mit csinaljak hogy ne érezzem magam rosszul amiért össze költözöm a párommal?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, 21 évesek vagyunk. Úgy érzem már nagyon szeretnék vele élni, anyának már egy ideje mondogatom hogy össze költözünk igazából most jött el az ideje. 4 nap múlva költözöm de eléggé szomorú miatta, és ezt rossz látni, mondta hogy rossz hogy ilyen gyorsan telik az idő, nemrég még milyen kicsi voltam. És kicsit bűntudatom van amiért itt hagyom ugyanis nincs párkapcsolata, sokszor mondja hogy magányos, és ezzel elég nagy nyomás tesz rám. Vagyis van most valaki akivel néha néha találkozik de semmi értelme mert magányos egyedül van többnyire, van egy 12 éves húgom de ő is elvan a saját világában. Igazából csak tartok tőle ha en is elmegyek teljesen egyedül marad és mégjobban magába fordul. Már mennék de van bennem egy rossz erzes ez miatt. Nem tudom mit csinaljak nem tudok rajta segíteni hogy ne érezze magát egyedül
2022. febr. 23. 21:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Nincs barátnője nincs kivel beszélgessen. - hát, bocs, de ez az ő döntése. Ő mártírkodik, meg sajnáltatja magát.

Nálunk is ilyesmi volt a helyzet, én szó szerint menekültem tőlük, és nem, nem érdekelt a hisztijük - ami csak hiszti és érzelmi manipuláció, ugyanis anyád is, ha akarná, lenne barátnője.

Bár ilyen embereknek okkal nincs, mert más, értelmes ember messzire elkerüli őket.

Senki nem szereti, ha lehúzzák.

2022. febr. 24. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

Ne érezzem rosszul magam de neki ez most nehéz időszak lesz - ezt pontosan azért mondja, hogy jó szrul érezd magad.

Passzív-agresszív megjegyzés.

2022. febr. 24. 09:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen messzire költözöl?

Ez az élet rendje a gyerekek idővel kirepülnek, élik a sjaát életüket, ki korábban, ki később. Ezt neki el kell fogadnia, neked viszont ne legyen lelkifurkád. Van telefon, messenger, tudtok videózni és ha nem a világ másik végére mész, akkor meg is tudjátok egymást látogatni.

2022. febr. 24. 09:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Jót teszel vele azzal, hogy elköltözöl, mert most végre kénytelen lesz kilépni a komfortzónájából és nyitni mások felé, másokkal szocializálódni, hobbikat és egyéb elfoglaltságot találni.
2022. febr. 24. 14:43
 15/17 A kérdező kommentje:
35 km rel arrébb költözök csak. Igazából mondtam neki hogy úgyis jövök ha tudok meg ők is jöhetnek a húgommal. Megis szomorú hogy elmegyek
2022. febr. 24. 19:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy szomorú, hát véget ért az életének egy szakasza. De ez nem jelenti azt, hogy nem így kell történnie. Ha nem költöznél el, akkor meg te lennél szomorú a párod nélkül.
2022. febr. 24. 19:56
 17/17 NTBS ***** válasza:
64%
Maradj vele kapcsolatban és segíts neki egy normális párt találni.
2022. febr. 25. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!