Az apa szokott boldog valentin napot kívánni a lányának?
Figyelt kérdés
Apám ma odajön hogy "boldog valentin napot" arcon puszilt s azt mondja vesz majd nekem szív alakú csokit :)))) azt hiszem ő nem tudja hogy miről szól ez a nap, nőknapján szokott még ilyent..2022. febr. 14. 07:12
41/48 anonim válasza:
Mi hárman vagyunk testvérek. Valentin napon mindig kaptunk valami kis apróságot az apukánktól (pl. tábla csoki) míg gyerekek voltunk. Természetesen virágcsokrot vagy úgy igazi ajándékot édesanyám kapott. Szerintem nagyon aranyos gesztus volt, a mai napig jó szívvel gondolok vissza erre.
42/48 anonim válasza:
En is mindig kaptam valami kis csokit apamtol, amig otthon laktam. De lehet meg az ocseim is, arra nem emlekszem. De amugy nem volt felhajtas.
43/48 anonim válasza:
Nálunk egy osztály társam hozott mind a 10 lánynak egy darab csokit. Kedvessegbol. Nincs kőbe vésve hogy csak a párok adatnak egymásnak.
45/48 anonim válasza:
Nem oké. Szerintem a gyerekükkel szájrapuszizó szülőknél lehet ilyen kattanás
46/48 anonim válasza:
Amíg otthon laktam, én is kaptam apukámtól valentin napon csokit sokszor. :)
47/48 anonim válasza:
Nem kell tullihegni, ez kb olyan mintha jó dugást kívánna a lányának. Nem kell rögtön rosszra gondolni emberek
48/48 anonim válasza:
Én anyától egy 💓 sütit kaptam.Nnincs abba semmi.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!