Az apa szokott boldog valentin napot kívánni a lányának?
Ennyi erővel anyák napján az apákat is meg kell ajándékozni, meg a barátokat is, vagy nőnapon a fiúk is kapjanak virágot. A valentin nappal, ez a 3 ünnep ami konkrét és célirányosan született. Ha mindenkinek is ajándékozunk ilyenkor, az értelmüket vesztik el, ennyiből inkább minden ok nélkül adj ajándékot valakinek, több értelme van. A karácsony, húsvét stb univerzális, de ezek nem.
Szerencsére az én szüleim normálisak, soha fel se merült ilyenkor ajándékozás.
32!
Anyák napján az anyad mellett megajandekozhatod a nagyanyád, a keresztanyad, az anyósod. Apád apák napján ajándékozod. De anno, amikor a gyerekem óvodás volt, egy apukát is köszöntöttek az ovis anyaknapjan, ő ugyanis egyedül nevelte a kisfiát.
Nőnapot már le lett írva, a női egyenjogúság miatt ünnepeljük, Magyarországon kívül kb sehol nem szokás ilyenkor a kislányokat meg úgy egyébként senkit megajandekozni a női mivolta miatt, egyedül a valamit felmutatott -kutató,
tudos, muvesz, hasonlo- nőknek szokás díjat akadni ezen a napon. Amúgy létezik Férfinap is, november 19.-én.
Apàm sose kívánt a nővéremnek, de a volt osztàlytársam az anyját és a nagyanyját is felköszöntötte-megajándékozta valentin napon.
Ezt akkor is furcsának tartottam, ezért is maradt meg így 😀
Nem tudom melyik büdös patkàny pontozza le az értelmes válaszokat csak azért, mert nem egyezik az ő vèleményével.
Mindenesetre szakadjon a seggébe a keze és száradjon bele, ha ennyire tuskó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!