Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apa szokott boldog valentin...

Az apa szokott boldog valentin napot kívánni a lányának?

Figyelt kérdés
Apám ma odajön hogy "boldog valentin napot" arcon puszilt s azt mondja vesz majd nekem szív alakú csokit :)))) azt hiszem ő nem tudja hogy miről szól ez a nap, nőknapján szokott még ilyent..

2022. febr. 14. 07:12
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
88%
Nekem fura lenne. De ahonnan származik, ott inkább szeretet ünnep, és nem a szerelmeseké kizárólag.
2022. febr. 14. 10:24
 32/48 anonim ***** válasza:
13%

Ennyi erővel anyák napján az apákat is meg kell ajándékozni, meg a barátokat is, vagy nőnapon a fiúk is kapjanak virágot. A valentin nappal, ez a 3 ünnep ami konkrét és célirányosan született. Ha mindenkinek is ajándékozunk ilyenkor, az értelmüket vesztik el, ennyiből inkább minden ok nélkül adj ajándékot valakinek, több értelme van. A karácsony, húsvét stb univerzális, de ezek nem.

Szerencsére az én szüleim normálisak, soha fel se merült ilyenkor ajándékozás.

2022. febr. 14. 10:30
 33/48 anonim ***** válasza:
81%

32!

Anyák napján az anyad mellett megajandekozhatod a nagyanyád, a keresztanyad, az anyósod. Apád apák napján ajándékozod. De anno, amikor a gyerekem óvodás volt, egy apukát is köszöntöttek az ovis anyaknapjan, ő ugyanis egyedül nevelte a kisfiát.

Nőnapot már le lett írva, a női egyenjogúság miatt ünnepeljük, Magyarországon kívül kb sehol nem szokás ilyenkor a kislányokat meg úgy egyébként senkit megajandekozni a női mivolta miatt, egyedül a valamit felmutatott -kutató,

tudos, muvesz, hasonlo- nőknek szokás díjat akadni ezen a napon. Amúgy létezik Férfinap is, november 19.-én.

2022. febr. 14. 10:39
 34/48 anonim ***** válasza:
6%
Milyen kitartóan vergődsz
2022. febr. 14. 10:39
 35/48 anonim ***** válasza:
18%

Apàm sose kívánt a nővéremnek, de a volt osztàlytársam az anyját és a nagyanyját is felköszöntötte-megajándékozta valentin napon.

Ezt akkor is furcsának tartottam, ezért is maradt meg így 😀

2022. febr. 14. 10:49
 36/48 anonim ***** válasza:
16%
Anyák napjára majd viszek a bátyámnak egy csokor virágot. Kb. ugyanaz, mint a lányomnak adni valamit Valentin-napra.
2022. febr. 14. 11:03
 37/48 anonim ***** válasza:
33%
Nálunk nem jellemző ez,de igazából oké hogy elsősorban pároknak szól ez a nap,de ha van közös gyermek és együtt vannak már töbv évtizede gondolhatják hogy a szerelmük gyümölcsét is megajándékozzák.
2022. febr. 14. 11:08
 38/48 anonim ***** válasza:
8%
Igen, mondjuk akkor véleményes h Kaleta beteg, vagy csak szabadon és tágan értelmezte a gyereknapot.
2022. febr. 14. 11:19
 39/48 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk anyukám mindig adott valami kis csokit meg plüsst.
2022. febr. 14. 11:52
 40/48 anonim ***** válasza:
17%

Nem tudom melyik büdös patkàny pontozza le az értelmes válaszokat csak azért, mert nem egyezik az ő vèleményével.

Mindenesetre szakadjon a seggébe a keze és száradjon bele, ha ennyire tuskó.

2022. febr. 14. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!