Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apa szokott boldog valentin...

Az apa szokott boldog valentin napot kívánni a lányának?

Figyelt kérdés
Apám ma odajön hogy "boldog valentin napot" arcon puszilt s azt mondja vesz majd nekem szív alakú csokit :)))) azt hiszem ő nem tudja hogy miről szól ez a nap, nőknapján szokott még ilyent..

2022. febr. 14. 07:12
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
79%

20!

Nem ereszkedem le az intelligencia szintedre, mert merhetetlenul alacsony, hiszen nem ment át, hogy a nőnap hivatalosan nem a kislányok ünnepe. Vita vége, szia.

2022. febr. 14. 08:41
 22/48 anonim ***** válasza:
83%
itt nálunk nagyon az terjedt el, hogy ez a szerelmesek ünnepe, pedig nem. Barátok, családtagok is vesznek máshol egymásnak.
2022. febr. 14. 08:51
 23/48 anonim ***** válasza:
75%

azt hiszem ő nem tudja hogy miről szól ez a nap

de, pont ő tudja.

2022. febr. 14. 08:52
 24/48 anonim ***** válasza:
82%
Olvass már utána, hogy szeretet napja egyre inkább. Nem mert más országban az van
2022. febr. 14. 09:21
 25/48 mantis religiosa ***** válasza:
20%

Örülj, amíg ilyen édesapád van!

Nem tudom; hány éves lehetsz,ha ilyeneken fennakadxz.

2022. febr. 14. 09:42
 26/48 anonim ***** válasza:
12%

"Mindenki maga dönti el, miről szól neki ez a nap."

Ilyen hülyeséget :D Most ilyen alapon nekem a karácsony a bográcsozó pillecukor sütésről szól, de akkor az már hol karácsony? 😀😀

2022. febr. 14. 09:50
 27/48 anonim ***** válasza:
76%
Nálad! Boldog Karácsonyt!
2022. febr. 14. 09:57
 28/48 anonim ***** válasza:
89%

Én nem ünneplem, szóvap meg is lepődnék ha apukám cselekedne egy ilyet (főleg mert nagyon semmit sem ünneplek), de szerintem is mindenkinek szíve-joga van eldönteni, mit hogyan ünnepel. Hidd el, nagyon sok minden (ahogy ez is) gyors ütemben deformálódik: a legtöbb ünnepünknek pedig már köze sincs ahhoz, ami a kezdetben volt.

Egy ünnep országonként és emberként is változó hagyományokkal bír: tehát az, hogy Amerikában úgy ünneplik ahogy nincs befolyással arra, hogy itt hogyan ünnepeljük. De személyenként is teljesen eltérő lehet.

Erre nagyon jó példa az, hogy japánban a karácsony azt hiszem a barátoké, a holdújév az, ami a családé.

Vagy! Az ünnepek deformálódására a karácsony is remek példa, szerintem mind tudjuk mire gondolok

2022. febr. 14. 10:14
 29/48 anonim ***** válasza:
94%

"Február 14-e Szent Bálint, avagy Valentin napja, a szerelmesek ünnepe, amikor az emberek világszerte virággal, apró ajándékkal lepik meg kedvesüket, szeretteiket."

Azért ez a nap is több annál, hogy pároddal rituálisan tárgyat cseréltek, majd megtömnek, mint egy plüss nyuszit. A valentin nap nem arról szól.

2022. febr. 14. 10:21
 30/48 anonim ***** válasza:
16%
Ez az ünnep a szerelmesek, szerelmespárok ünnepe. Azoké az embereké, akik - normális esetben - az év többi 364 napján is szeretik egymást. Mindenki másnak, kívülállóknak szerintem felesleges ünnepelni, köszönteni a másikat. Arra ottvannak az egyéb ünnepek (mindenkinek van születésnapja, névnapja, van Húsvét, Karácsony, stb.)
2022. febr. 14. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!