Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apa szokott boldog valentin...

Az apa szokott boldog valentin napot kívánni a lányának?

Figyelt kérdés
Apám ma odajön hogy "boldog valentin napot" arcon puszilt s azt mondja vesz majd nekem szív alakú csokit :)))) azt hiszem ő nem tudja hogy miről szól ez a nap, nőknapján szokott még ilyent..

2022. febr. 14. 07:12
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
86%
Akkor nálunk még cifrább, tőlünk pl. szülinapra mindenki a másik háromtól kap közös ajándékot, de ilyenkor mindenki vesz mindenkinek valami kis apróságot. Sőt, volt már olyan, hogy a férjem (szigorúan egyszer!):) házassági évfordulót elfelejtette, de ezt még soha. :)
2022. febr. 14. 08:08
 12/48 anonim ***** válasza:
81%

10!

Te szimplan idióta vagy és ezzel finoman fogalmaztam.

1, Nem vagyok szerelmes a gyerekembe.

2, Férjem van, a szerelem már elmúlt,lévén nagyon régóta együtt vagyunk, helyette mély szeretet van.

3, Nem élek ki semmit a gyereken.

Véleményed lehet, kár hogy a 7. kommented nem vélemény volt, hanem kb egy kinyilatkoztatás, mondván te, mint Nevenincs Mindenttudo Juli/Jani jól megmondtqd hogy márpedig az van, amit te eldontottel.

2022. febr. 14. 08:09
 13/48 anonim ***** válasza:
15%

Kinyilatkoztatás? Az h ez a nap a szerelmesek napja, nem egy ünnepnap szabadon választott céllal a naptárban?

Ez egyszerű tény, az idióta meg ott van nálad, keress egy tükröt és megtalálod. És én vagyok bunkó, meg paraszt, meg kinyilatkoztatok.. uh bmeg

2022. febr. 14. 08:15
 14/48 anonim ***** válasza:
79%

13!

Igen, kinyilatkoztatás volt.

Tény az is, hogy a Karácsony keresztény vallási ünnep, köze nincs az ajándékozási, mégis ünneplik a nem vallasosak is és töménytelen mennyiségű ajándék van. Eldonthetem én magam, hogy én hogyan kívánom unnepelni? Igen. Van hozzá kozod? Nincs.

A Húsvét a keresztény világ legnagyobb vallási ünnepe. Van köze hozzá a magyar nepszokasnak, a locsolkodasnak? Nincs. Eldonthetem, én hogyan unnepelem? Igen. Van hozzá kozod? Nincs.

Nőnap. Eredetileg a női egyenjogúság és a nők jogainak elismerésének unnapnapja, egy 1857es New York-i tuntetessel kezdődött. Amikor apuka egy szál virágot ad az egy éves kislányának, szerinted ezt unnepli? Egyáltalán, tisztában van vele, mi a nonap? Köze nincs az eredeti ünnephez. Eldontheti, ő mit unnepel? Igen. Van kozod hozza? Nincs.

A vilagon minden ünnepnek van egy alap jelentene, amitől az ember elterhet úgy, ahogy ő akar. Szerencsére tökmindegy, hogy TE ezt jónak tartod vagy sem.

2022. febr. 14. 08:23
 15/48 anonim ***** válasza:
14%
Nettó hülyeséget irkáltok. Ezen az alapon meglephetném a lányomat Ágnes napra valamivel, pedig Réka. Mert majd én azt eldöntöm.
2022. febr. 14. 08:23
 16/48 anonim ***** válasza:
83%
Hát lepd meg! Meg Lajos napon is. Tuti, hogy nem sértődik meg.
2022. febr. 14. 08:26
 17/48 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk a szeretről szól. Megajandekozzuk egymást, szerintem kedves gesztus es az sem erzi szarul magat, aki egyedül van.
2022. febr. 14. 08:27
 18/48 anonim ***** válasza:
85%

15!

Hajrá. Nyugodtan meglepheted. De ha már épp egy ilyen nevnapos példát hoztál, nekem volt kolléganőm, akinek a vezetékneve férfi keresztnev volt, pl Péter, mi pedig mindig megleptuk valamivel Peter nevnapon.

De kapaszkodj, csak úgy is lehet ám ajándékot adni. Tudod, konkrétan azért, mert ma hétfő van. 🤗

2022. febr. 14. 08:28
 19/48 anonim ***** válasza:
87%

Na kérem, akkor:

Boldog Valentint itt mindenkinek! Még szívecskéket is rajzolnék, ha tudnék!!

Azoknak még boldogabbat, akik ilyen hüleségen képesek megdöbbenni! :):)

2022. febr. 14. 08:32
 20/48 anonim ***** válasza:
13%

14 attól h 1 éves egy kislány, attól még nőnemű, teljesen normális akár virágot vagy bármit adni neki. Szóval elég rossz példa volt.

Ha a fiadnak veszel nőnapon virágot, az passzol a Valentin nap szülő gyereknek ajándék témával.

Elég idegbetegnek tűnsz, fogd már fel h senki szól bele a beteg szokásaidba, de eltérő véleménye ettől még lehet, és van is.

2022. febr. 14. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!