Az apa szokott boldog valentin napot kívánni a lányának?
10!
Te szimplan idióta vagy és ezzel finoman fogalmaztam.
1, Nem vagyok szerelmes a gyerekembe.
2, Férjem van, a szerelem már elmúlt,lévén nagyon régóta együtt vagyunk, helyette mély szeretet van.
3, Nem élek ki semmit a gyereken.
Véleményed lehet, kár hogy a 7. kommented nem vélemény volt, hanem kb egy kinyilatkoztatás, mondván te, mint Nevenincs Mindenttudo Juli/Jani jól megmondtqd hogy márpedig az van, amit te eldontottel.
Kinyilatkoztatás? Az h ez a nap a szerelmesek napja, nem egy ünnepnap szabadon választott céllal a naptárban?
Ez egyszerű tény, az idióta meg ott van nálad, keress egy tükröt és megtalálod. És én vagyok bunkó, meg paraszt, meg kinyilatkoztatok.. uh bmeg
13!
Igen, kinyilatkoztatás volt.
Tény az is, hogy a Karácsony keresztény vallási ünnep, köze nincs az ajándékozási, mégis ünneplik a nem vallasosak is és töménytelen mennyiségű ajándék van. Eldonthetem én magam, hogy én hogyan kívánom unnepelni? Igen. Van hozzá kozod? Nincs.
A Húsvét a keresztény világ legnagyobb vallási ünnepe. Van köze hozzá a magyar nepszokasnak, a locsolkodasnak? Nincs. Eldonthetem, én hogyan unnepelem? Igen. Van hozzá kozod? Nincs.
Nőnap. Eredetileg a női egyenjogúság és a nők jogainak elismerésének unnapnapja, egy 1857es New York-i tuntetessel kezdődött. Amikor apuka egy szál virágot ad az egy éves kislányának, szerinted ezt unnepli? Egyáltalán, tisztában van vele, mi a nonap? Köze nincs az eredeti ünnephez. Eldontheti, ő mit unnepel? Igen. Van kozod hozza? Nincs.
A vilagon minden ünnepnek van egy alap jelentene, amitől az ember elterhet úgy, ahogy ő akar. Szerencsére tökmindegy, hogy TE ezt jónak tartod vagy sem.
15!
Hajrá. Nyugodtan meglepheted. De ha már épp egy ilyen nevnapos példát hoztál, nekem volt kolléganőm, akinek a vezetékneve férfi keresztnev volt, pl Péter, mi pedig mindig megleptuk valamivel Peter nevnapon.
De kapaszkodj, csak úgy is lehet ám ajándékot adni. Tudod, konkrétan azért, mert ma hétfő van. 🤗
Na kérem, akkor:
Boldog Valentint itt mindenkinek! Még szívecskéket is rajzolnék, ha tudnék!!
Azoknak még boldogabbat, akik ilyen hüleségen képesek megdöbbenni! :):)
14 attól h 1 éves egy kislány, attól még nőnemű, teljesen normális akár virágot vagy bármit adni neki. Szóval elég rossz példa volt.
Ha a fiadnak veszel nőnapon virágot, az passzol a Valentin nap szülő gyereknek ajándék témával.
Elég idegbetegnek tűnsz, fogd már fel h senki szól bele a beteg szokásaidba, de eltérő véleménye ettől még lehet, és van is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!