Ez miért lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már kiskorom óta észleltem ezt hogy amikor tudom hogy itthon vannak a szüleim,egyből nagyon szar lesz a hangulatom,elmegy minden motivációm ,és semmihez nincs kedvem,de amikor nincsenek itthon,elmennek pár napra,akkor úgy érzem hogy sokkal felszabadultabb,motiváltabb,boldogabb leszek,pl amikor suliból alig várom hogy haza érjék de amint haza érek legszívesebben elmennék minél messzebbre, de pl amikor apámmal vagyok itthon rendesen irritál az hogy tudom hogy egy háztartásban vagyok vele,de nem tudom hogy miért.
2022. febr. 4. 13:37
1/4 anonim válasza:
De valamivel csak elérte ezt! Írjál többet a jelleméről és a kapcsolatotokról. Verbálisan vagy fizikailag bántanak?
2/4 A kérdező kommentje:
Fizikailag nem bántottak,inkább lelkileg,kiskorom óta szorongok,anyám mindig is élvezte ha kikészíthet,sokszor direkt olyanokat mond amivel tudja hogy bánthat vagy idegesíthet,látja hogy fáj,de csak röhög,vagy a meglátja hogy sírok valami miatt akkor meg leidiótáz,meg leszerencsétlenez,vagy bármikor mondok neki valamit hogy elszeretnék érni valamit mindig azt mondja hogy “úgyse fog neked sikerülni” ,apám meg pont az ellenkezője,ugyanolyanok vagyunk apámmal,egy hónapban születtünk,egy a horoszkópunk,ugyan azok a szokásaink,ezért nem is értem,majdnem mindig támogat,de nagyon hirtelen haragú,mindig arról beszél hogy neki milyen szar volt/vagy hogy most is az az élete,mindig úgy tünteti fel az életet hogy egy szar,és hogyha én nem lennék már rég elvált volna anyámtól,apám amikor ritkán leülünk beszélgetni akkor mindig pszichológusnak használ,de valamiért amikor nem beszélgetünk vagy valami akkor nagyon irritál,anyámmal minden nap veszekedünk egy sort,alig tudnak valamit rólam,már ott tartunk mámámék/barátaim többet tudnak rólam,pedig alig van 2 barátom a suliba.lehet kicsit zavarosab írtam le,de nagyjából ez van
2022. febr. 4. 14:44
3/4 anonim válasza:
Túléled az érettségiig, utána jó esetben elmész egyetemre és kollégiumba, ha meg nem, akkor munkába állsz és kiveszel egy albérleti szobát. Ez persze szó szerinti nyomorgás az éhenhalás szélén, de lassan előrejutsz, főleg ha tanulsz valami jó szakmát. A mérgező anyádat pedig a hátad mögött hagyod, később majd rá se kell nézni. Ha otthon vannak, igyekezz elmenni otthonról vagy benn tartózkodni a szobádban és minél kevesebbet beszélni vele, a gonosz megjegyzéseit pedig pergesd le magadról, igazságtalanok.
4/4 anonim válasza:
Pszichés szorongás van benned ha úgy nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!