Hogy mondjam meg apának, hogy kéne betét?
Igen igaz amit irt az egyik valaszolo hogy ha betetet akarsz venni te vedd meg :D
Paromat egyszer megkertem es o is tisztasagit hozott de tamponnal megoldottam bar utalom de szukseg torvenyt bont
#11: én is csak fogom a fejemet.....
Nyilván tudja az apa, hogy egy 16éves lány már menstruál.... Mi ebben a ciki...?? Épp olyan természetes, mint hogy a papának reggeli merevedése van... :-D Élettani jelenség.
Kérdező, szerintem alaposan túlparázod a helyzetet.
"elvégre ő nem tudja milyen ez... "
Hogy a fenébe ne tudná...??? szeirnted nem járt iskolába...? Volt neki felesége is, ha nem tévedek - az anyád! Szerinted soha nem vette észre, hogy az anyád havonta pár napig nem szexel vele, vagy hogy a wc-ben/fürdőben sose vette észre a betét- és tamponcsomagokat...???
Komolyan mondom, 16 éves létedre ez elég szörnyű....
#17: elképesztő egyébként....
fűvel-fával simán szexelnek már 15 évesen, de a mensiről nem képesek kommunikálni a szülőkkel...???
Agyrém!
Szerintem is 12-13 a kérdező, 16 évesen azért már nem ilyen szinten van az ember, meg már nem cikik ezek a dolgok.
Azt meg meglepődve látom hogy többen is írták hogy férfira ilyet nem szabad bízni.
Miért, a férfi retardált lény?
Én soha nem hozattam a párommal ilyesmit, de egyszer pont nála voltam amikor megjött és említettem hogy remélem ki fog tartani az a mennyiség ami nálam van. Nagy meglepetésemre még aznap este betéttel állított haza. Munka után bement a boltba és vett, kérés nélkül. Pont olyat amilyet használok. Van neki szeme, ránézett a zacskóra gondolom, elolvasta a márkajelzést és megjegyezte a színét, és tádáá, megugrotta ezt a végtelenül bonyolult feladatot.
25-ös: "fűvel-fával simán szexelnek már 15 évesen, de a mensiről nem képesek kommunikálni a szülőkkel...???"
Szerinted aki ennyi idősen szexel - habár a többség még nem és föleg nem fűvel-fával - meg aki gátlásos ezzel a témával kapcsolatosan, azok ugyanazok?
Ennyire nem lehetsz ostoba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!