Hiába nem élek itthon, sőt az országban sem, akármikor hazajövök apám nem hagy nyugton. Mit tehetnék?
Már két éve költöztem külföldre, de már nemsoká hazaköltözöm. Haza jöttem az ünnepekre + egy picit utána is maradok és apám végig itt van, és nem volt olyan nap, hogy valamibe bele nem kötött volna. Raktárat csináltak a szobámból már két éve és engem cseszett le, hogy nincs az elrakva, mikor 3 havonta járok haza pihenni, és találkozni emberekkel, ügyeket intézni, stb. Nem azért jövök haza, hogy az ő piszkukat takaritsam. Ha épp nem a rend miatt kapok szídást akkor bármi másért. Nem enged el a barátaimmal találkozni se. Múltkor vettem sütit a boltban a saját pénzemből, majd ahelyett, hogy megköszönte volna, leszidott, hogy nekem kéne sütnöm, nem megvenni.
Dolgozom, teljesen eltartom magam, tehát azt se tudná mondani, hogy amíg ő tart el addig az ő szabályai szerint kell éljek. Kint az albit én fizetem, egyetemet is én állom, mellette az összes repjegyet és az összes hazaút költségeit én fizetem magamnak.
Ti mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!