Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hiába nem élek itthon, sőt az...

Hiába nem élek itthon, sőt az országban sem, akármikor hazajövök apám nem hagy nyugton. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Már két éve költöztem külföldre, de már nemsoká hazaköltözöm. Haza jöttem az ünnepekre + egy picit utána is maradok és apám végig itt van, és nem volt olyan nap, hogy valamibe bele nem kötött volna. Raktárat csináltak a szobámból már két éve és engem cseszett le, hogy nincs az elrakva, mikor 3 havonta járok haza pihenni, és találkozni emberekkel, ügyeket intézni, stb. Nem azért jövök haza, hogy az ő piszkukat takaritsam. Ha épp nem a rend miatt kapok szídást akkor bármi másért. Nem enged el a barátaimmal találkozni se. Múltkor vettem sütit a boltban a saját pénzemből, majd ahelyett, hogy megköszönte volna, leszidott, hogy nekem kéne sütnöm, nem megvenni.

Dolgozom, teljesen eltartom magam, tehát azt se tudná mondani, hogy amíg ő tart el addig az ő szabályai szerint kell éljek. Kint az albit én fizetem, egyetemet is én állom, mellette az összes repjegyet és az összes hazaút költségeit én fizetem magamnak.

Ti mit tennétek a helyemben?

2022. jan. 1. 03:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Megszoksz vagy megszöksz helyzet, igazából választanod kell.
2022. jan. 1. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!