Más is úgy gondolja rossz szülő vagyok mert nem engedem el 14 éves gyerekemet bulizni szilveszterkor?
" teljessen mindegy milyen buli, nem megy el és kész. "
Ez aztán az indoklás. "MERT ÉN AZT MONDTAM!" Kb így hat...
Elárulom amúgy, hogy nem csak Szilveszterkor lehet bárkit "fel csinálni", sőt, még akár nappal is feláll a bátrabbaknak, egy sima hétfőn is akár..
10-11 évesen szilvesztereztem először nem otthon. (Barátnőméknél)
Egy 14 évest nem normális ennyire korlátozni.
Ne üljetek már fel ennek a troll kamunak.
Egy szülő nem fogalmaz így...
Egy 14 évest nem normális ennyire korlátozni.
Hát mi generációnk már dolgozott ennyi idősen,egyedül mentünk vonattal ország végébe egymással bandáztunk. Ma meg a 18 20 éves úgy kell fel tenni a vonatra mert jaj elviszi a mumus,a szomszéd faluba boltba nem mernek el engedni tízen éveseket mert megeszi őket az ördög vagy rájönnek h van élet kívül is, nem engednek nekik egyedül semmit és helyette rágják az ételt is aztán van sok 30 as bamba a táradalom nyakán akik még szaporodnak is mert a anyuci épp akkor uncsit rendelt.
Én 15 évesen (gimi 9. osztályában) úgy mehettem át ismerősökhöz, hogy 11-re haza kellett érnem. Kicsi házibuli volt, de az a pár óra is jó volt.
Következő évben már addig maradtam, amíg akartam. :)
Ha általános sulis a gyerek, elengedném, de érte mennék kocsival legkésőbb hajnali 2-re.
Középsulis hadd menjen, fel kell világosítani időben, és a kezébe nyomni egy csomag gumit, szükség esetére.
Alytóztam párszor, most írok egy normális választ is, mégha troll is :D
"még berug és fel csinál ott valakit aztán én meg szégyenkezhetek."
Igen, és ezzel a legnagyobb gond, hogy szégyenkezni fogsz? Gratulálok. Na ezért kéne tényleg IQ szinthez kötni a gyerekvállalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!