Miért csinálják ezt?
Most akkor kinek nem tetszenek a műveid? Bátyádnak és nővérednek sem, vagy csak bátyádnak nem, nővéred pedig ajnároz.
Nyilván ez utóbbit akarod hallani.
Viselkedj érettebben lszi és fogadd el, hogy lehet, hogy a képeid tényleg rusnyák. Lehet olyan? Igen. De ha érettebben viselkedsz azt is tudod, hogy lehet, hogy nagyon tehetséges vagy és a bátyád nem tükrözi az emberek többségének a véleményét, tehát a közönségnek nagyon tetszenének a képeid. Pl. nekem nem tetszenek Klimt képei, a világ odavan értük. Mi lett volna, ha én vagyok Gustav nővére? Ekézem a képeit, mire ő bedurcizik és a sarokba vágja az ecsetjeit.
Ezt nem lehet tudni, te sem tudod, hogy most mennyire vagy jó. Ugye-ugye? :-)
Kezd el komolyabban venni a festést és járj el tanárhoz, foglalkozz művészettörténettel. Ha van tehetséggondozás a környékeden esetleg ott segítenek, hogy van-e benned kakaó (tehetség)? Ez így működik. Vagy igaza van hármasnak és csak jó ürügy bátyád savazása, te magad untad meg a rajzot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!