Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Van egy bátyám és egy nővérem, és szoktam festeni festményeket de akár hányszor csak festek csak azt mondják hogy fhú de szar meg hogy mi akar az lenni kivéve a nővérem, a nővérem az egyetlen aki azt mondja hogy jó lett, szép lett, és abba hagytam a festést mert már nem bírtam hogy folyton ezt mondják, mit tegyek?
2021. dec. 12. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Tanulj magyarul rajzórán is.
2021. dec. 12. 16:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Ideges voltam és azért, egyébként magyarból 5-ös vagyok
2021. dec. 12. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Tanuld meg kezelni a kritikát, mert lesz még benne részed az életben. Ha csak ennyitől befejezted a festést, akkor annyira nem szerethetted csinálni.
2021. dec. 12. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerettem de már nagyon rosszul esett, de egyébként ez van a rajz al is
2021. dec. 12. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Most akkor kinek nem tetszenek a műveid? Bátyádnak és nővérednek sem, vagy csak bátyádnak nem, nővéred pedig ajnároz.

Nyilván ez utóbbit akarod hallani.

Viselkedj érettebben lszi és fogadd el, hogy lehet, hogy a képeid tényleg rusnyák. Lehet olyan? Igen. De ha érettebben viselkedsz azt is tudod, hogy lehet, hogy nagyon tehetséges vagy és a bátyád nem tükrözi az emberek többségének a véleményét, tehát a közönségnek nagyon tetszenének a képeid. Pl. nekem nem tetszenek Klimt képei, a világ odavan értük. Mi lett volna, ha én vagyok Gustav nővére? Ekézem a képeit, mire ő bedurcizik és a sarokba vágja az ecsetjeit.

Ezt nem lehet tudni, te sem tudod, hogy most mennyire vagy jó. Ugye-ugye? :-)

Kezd el komolyabban venni a festést és járj el tanárhoz, foglalkozz művészettörténettel. Ha van tehetséggondozás a környékeden esetleg ott segítenek, hogy van-e benned kakaó (tehetség)? Ez így működik. Vagy igaza van hármasnak és csak jó ürügy bátyád savazása, te magad untad meg a rajzot.

2021. dec. 12. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Igen, a kritikát tudni kell kezelni, de az nem kritika, hogy "fhú de sz@r", ez beszólogatás. Az ilyesmit engedd el a füled mellett, vagy találj ki valami frappáns visszavágást, aztán ne foglalkozz vele. Ha szeretsz festeni, akkor csináld, nem számít, hogy komolyan foglalkozol-e vele vagy csak hobbiszinten.
2021. dec. 12. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Vegyél inkább egy helyesírási szótárat és olvasgasd rendszeresen. Annak talán több haszna lenne, mint a festegetésnek és valószínűleg a bátyád sem szólna be. Amúgy ha ennyin megsértődsz, akkor így jártál.
2021. dec. 12. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Minek foglalkozol vele h ki mit mond?
2021. dec. 12. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!