Anyám az a fajta aki nem szól hogy segíteni kell eneki, ha nem látod még magadtól hogy mit kellene segíteni. (teendőkben)
Viszont anyám így nekem mondja hogy nem igaz hogy nem tudott jönni segíteni, meg h nem látja meg mit kéne csinálni, meg h ő inkább előbb kel és nekilát,mintsem kérjen, de mikor mondom miért nem szólsz neki h jöjjön - ő nem fog..mintha dac lenne kb..anyám gyűlöli ha vlkinek könyörögni kell h gyere segíts ( és nem arra kíváncsi hogy miért nem, pláne ha minden otletere hogy hogyan lehetne megoldani mégis h tudj segíteni és csak a kifogás jön)
Mert viszonzáskepp megtehetné barátnőm is hogy rákérdez kell e segíteni..
Párom nem olyan családban nőtt fel ahol egymást segítjük, és ha pihenés van akkor mindenki pihenhet..ha munka akkor mindenki segít.
Kicsit pontosítani kéne a kérdésen.Ti külön éltek, és mikor anyukád meglátogatjátok, akkor várná el anyukád, hogy magától segítsen a párod?
Tőled elvárja, hogy segíts?Te segítesz?
2021. dec. 6. 23:23
3/11 anonim válasza:
Ez még mindig a karácsonyi dekorálás?
2021. dec. 6. 23:25
4/11 anonim válasza:
Mi köze ennek a párodhoz? Ha anyád segítséget kér, vagy tudod, hogy vár, akkor menj te, a te családtagod!
2021. dec. 7. 00:12
5/11 anonim válasza:
Azért nem a baratnôd kellene cseszegetni akkor menj segíteni Te! Hiszen a Te anyád.
2021. dec. 7. 03:32
6/11 anonim válasza:
3, vagy, hogy nem főz nekik :D én azt is imádtam. Van pofája olyat főzni, amihez kedve van, nem pedig anyósnak telefonálgatni, hogy mit enne.
2021. dec. 7. 06:35
7/11 anonim válasza:
Miért kéne a barátnődnek segíteni anyádnak? Mi köze van hozzá? A te anyád te segíts neki.
2021. dec. 7. 09:19
8/11 anonim válasza:
A haverjaidat is befogjátok kerti munkára, ha nálatok vendégeskednek? A barátnőd nem családtag, vendég nálatok, nem anyád bejárónője. Ha az anyád nem akarja kinyalni a seggeteket, akkor ne főzzön nektek, vagy tudom is én, hogy miben kéne neki annyira segíteni. Segíts neki te.
2021. dec. 7. 09:53
9/11 anonim válasza:
Nah megjottek a lánykák akik belehalnak egy krumplipucolasba, de a gulyaslevest meg a rakottkrumplit azert megeszik
2021. dec. 7. 11:20
10/11 anonim válasza:
9 Nincs ezzel semmi gond.De akkor nyilván ha anyukát hívják vendégségbe akkor magától felajánlja, hogy megfőz a házigazda helyett.Ha pedig a kérdező megy a barátnője családjához, akkor automatikusan ő szolgálja ki a lány családját.Ugye?Mert egyoldalúan ez nem működik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!