A kisgyerekes anyukák miért posztolnak meztelen képet a gyerekükről több tíz ezres csoportokba?
Napi szinten rengeteg poszt jön szembe velem, hogy pelusozás közben lefotózzák a végterméket és a gyerek nemi szervével együtt feltöltik facebook csoportokba. Vagy fürdetés közbeni képeket posztolnak nagy csoportokba, akár 100k feletti tagosba is.
Miért? Rettenetesen sajnálom ezt a legújabb generációt, hogy a születésüktől kezdve minden dokumentálva van a világhálón.
Miért csinálja egy szülő ezt a gyerekével, akit elvileg a legjobban szeret a világon?
Remélem van aki magára ismer és elmondja most miért teszi. Vélemények is érdekelnek.
Akkor kerülni kell az ilyen csoportokat, ennyit lehet tenni.
Ismerös pakolt ki iylesmi képeket rányomtam ismerős követésének leállítására, és megoldódott.
Egyébként rég leállítottam az összes ilyen oldal követését, egyedül az asszonysutyorgó paródia csoportján keresztül találkozok még ezekkel, de ott nagyobb adagban. Maga a jelenség háttere érdekel, hogy miért alázza meg a nő a gyerekét ilyen posztokkal? Nem gondol bele, hogy ő sem örülne, ha róla ilyen képeket raktak volna ki anno több ezer ember elé?
Ez olyan, mintha az utcán odamennél idegenekhez és mutogatnád nekik a legintimebb képeket a telefonodról.
Ráadásul azt hiszik, hogy pl anyukás csoportba posztolnak, közben meg ki tudja hány beteg állat van bent kamu profilról, aki esetleg az internet sötét oldalára viszi át ezeket?
Nő a fogacskája a kis Gusztinak? Lefotózom a száját nyitva, miközben lelátni a mandulájáig és látszik az arca is, és beküldöm 10 ezer ember elé, hogy ez normális -e.
Én értem, hogy pl az orvosi ellátás egyre rosszabb és sokszor jót akar a posztokkal. De valszeg több pedofil látja a képeket, mint orvos. Így is megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!