Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednek-e vajon így ott...

Elengednek-e vajon így ott aludni ?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Volt vele 4 randim. 2db 2-3 órás meg együtt töltöttünk 2x 1 napot. Illetve ismerjük is egymást,régen 1 helyen dolgoztunk . Mikorra haza kellett érjek mindig hazaértem . Annyira apának nem tetszik az egész. 80 km van köztünk. Szerintetek elengednek úgy ,hogy péntektől vasárnapig ? Ti elengednétek a lanyotokat?
2021. okt. 18. 18:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
mitől felnőtt? csak mert 22 éves? a kor csak egy szám attól hogy valaki betölti a 18-at nem lesz, érett felnőtt csak nagykorú.
2021. okt. 18. 19:06
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

A felnőtt az, aki önállóan döntéseket hoz és gondoskodik magáról.

És nem egyik napról a másikra lesz valaki felnőtt, felébredve a 18. szülinapján, hanem ez egy folyamat. Kinek lassabb, kinek gyorsabb.

Viszont ez az engedélykérés túlzás.

APádnak van valami konkrét oka is, hogy nem tetszik neki a pasi?

2021. okt. 18. 19:11
 13/25 anonim ***** válasza:
76%

22 évesen még én is a szüleimmel laktam. Ilyen szituációt nagyjából így kezeltünk:

- Anya, apa, a hétvégén nem leszek itthon. Péntek reggel lépek, aztán egyetem után már nem jövök haza, majd vasárnap este látjuk egymást.

- Miért, hova mész?

- A Józsihoz, tessék, itt a telefonszáma, ha bármi lenne, és engem pont nem tudnátok elérni.

- Mi az, hogy a Józsihoz? Hát nem szégyelled magad, te mész a fiúhoz, az úgy illene, hogy ő jöjjön ide!

- Itt volt múlt hétvégén. Most hozzájuk megyünk.

- Jóvan, vigyázz magadra. De azt ugye tudod, ha bármi baj van, akár az éjszaka közepén is, telefonálsz, aztán megyek érted. És mondd meg Józsinak, ha bántani merészel, azt nem éli túl.

Na így reagál egy apa, aki túlfélti a 22 éves lányát. Szerintem már ez is beteges volt, de meg sem fordult a fejemben, hogy ne engednének el a szüleim.

2021. okt. 18. 19:20
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
A kérdezö esetében az a baj, hogy a "randija" az apja munka- és kortársa!
2021. okt. 18. 19:26
 15/25 anonim ***** válasza:
78%
Akinnem volt ilyen szituban, nem tudja ez milyen rossz. Nem könnyű sajnos mai világban elmenni otthonról huszonévesen, pláne, ha valakinek nincs kapcsolata. Sokan élnek otthon, és sokan szinte az egész fizetésüket adják oda, de mindenesetre a magukra eső részt fizetik. Ezzel én is így voltam. Mindig sokat támogattam őket. És mindig ez volt nálunk is, hogy alig mertem ilyet megkérdezni. És nem értem amúgy, miért kell ezzel egy szülőnek egy gyereket tönkretenni. Soha nem fogom ezt csinálni a felnőtt gyerekemmel. Emberek vagyunk, basszus. Most ha szeret vakit a lányom, de 20 éves, és még nincs annyi pénze, hogy elköltözzön, tiltsam el a párjától? De miért kell ezt csinálni? Nem az utcára állt ki, nem drogot kerített, csak szeret valakit. Annyira bicskanyitogató ez számomra. Na meg mikor írják, hogy költözz el, ha nem tetszik. Az ilyen szülők, akik azért kidobják a lányukat mert ott alszik a párjánál, legyenek öreg korukban ugyanilyen helyzetben. Ezért kirakni valakit aki az én méhemben volt 9 hónapig, mert párja van. És a gyik-en 90%-ban ezt írják...fuj.
2021. okt. 18. 19:26
 16/25 anonim ***** válasza:
11%

dik egyedül nem tudod eldönteni 22 évesen, hogy akarsz-e vele dugni vagy nem

?

* troll kamu kérdés alert *

2021. okt. 18. 19:28
 17/25 anonim ***** válasza:
86%
22 évesen tényként közlöd, hogy "apa, anya, ma (vagy egész hétvégén) a Ferinél alszom, sziasztok!" -és szépen beteszed magad mögött az ajtót.
2021. okt. 18. 19:42
 18/25 anonim ***** válasza:
3%
#14 az miért baj?
2021. okt. 18. 19:42
 19/25 anonim ***** válasza:
25%
#18: Talán mert érthetően nem örül a szülő, ha a fiatalka lányát egy vén fa$ dugja, aki az apja lehetne.
2021. okt. 18. 19:44
 20/25 A kérdező kommentje:
8,5 év van köztünk
2021. okt. 18. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!