Hány éves a sértett? Önálló keresetet, vagy zsebpénzt csapolt meg a mama? Visszalopta-e az anya a pénzt, a gyerek eladott valamit ami nem volt az övé, esetleg a család anyagi krízisben van, a gyerek kárt okozott az iskolában, stb.
Lehetnek azért olyan tényezők amik finoman szólva árnyalják a cselekményt, a legutolsó lehetőség szerintem, hogy anya bemegy és indok nélkül lop a gyerektől. Persze lehet, de az nem kerülne ki ide, hisz egyértelműen elítélendő.
2021. okt. 18. 16:09
12/28 anonim válasza:
Ha hirtelen kell készpénz, nem ébreszteném fel. Kifizetem, amit kell, aztán AZONNAL elmegyek az automatához pénzt kivenni.Ez az egyetlen eset, amikor nem zavarom azzal, hogy elveszek tőle pénzt. Ezt mindkét felnőtt gyerekem megértené. Már ha egyáltalán kint hagyta a pénzét a táskájában, mert a szobájában azért nem kutatnék.
2021. okt. 18. 16:17
13/28 anonim válasza:
Hirtelen az jutott eszembe: kábítószerre kell neked az a pénz, hogy nem bírod kivárni, míg felébred?
:-))))
2021. okt. 18. 16:41
14/28 anonim válasza:
Normális esetben, ha normális szüleim lennének és felébresztene, hogy pl csomagot vár, de benézte a rendelést és utánvéttel rendelt természetesen odaadnám. Életszerű pl, én is jártam így. Vagy, ha valakivel rendkívüli eset történik és hamar kell neki szintén odaadnám. Természetesen visszakérném, de sürgős helyzetben segítenék. Viszont mivel nekem normálatlan szüleim vannak, akkor sem segítenék rajtuk, ha a halálos ágyukon dögledeznének. Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten
2021. okt. 18. 16:42
15/28 anonim válasza:
Persze.
2021. okt. 18. 16:46
16/28 anonim válasza:
Nem tartom szükségesnek, ha kérek ad pénzt kölcsön bármelyik gyerekem. Ellenben gyerekként sokszor meglopott apám, el tudom tenni jól a pénzt.
2021. okt. 18. 16:48
17/28 anonim válasza:
Ez simán lopás így.
2021. okt. 18. 16:56
18/28 anonim válasza:
Kérdező! Mi történt? Te is tudod, hogy nemnormális, ha elveszik a pénzed. Milyen gyakran fordul elő veled? Hány éves vagy? Mire költi anyukád?
2021. okt. 18. 16:59
19/28 anonim válasza:
Ez így ennyiből nem állapítható meg. Az én élethelyzetemben jelenleg nem fordulhatna elő olyan, hogy pont az akárhány éves gyerekem félretett pénzére van szükségem.
De simán elő tudok képzelni olyat, hogy egy háztartás annyira kifeszített költségvetéssel rendelkezik, hogy egy hirtelen váratlan kiadást nem tudnak kihozni a szülők a saját pénzükből és a gyerektől vesznek el pénzt. Nagyon könnyű lehet rávágni erre hogy lopás, de ti mit csinálnátok, ha mondjuk tönkremenne a sütő és 20 ezer forint hiányzik hozzá? Elkezditek magyarázni a gyereknek akár napokig vagy hetekig, hogy ugyan már, ez eléggé fontos, vagy elvennétek, aztán majd később kipótoljátok?
2021. okt. 18. 17:15
20/28 anonim válasza:
19.ekkor kell azt hogy megvárod míg felébred és közlöd vele ezeket, ha érett akkor nyilván adni fog, itt nem lenne senki olyan aki nem adna ebben a helyzetben ha van neki. Ehhez nem kell lopni..és így is mondható lopásnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!