Mit tegyek ?

Figyelt kérdés
lehülyézett a felnőtt fiam-az apjával nem értettem egyet

2021. okt. 14. 18:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

Mit tegyél?

Miért tőlünk kérdezed mikor te vagy az anyuka egy felnőtt fiúnak...

Te nevelted így neked kell tudnod ezeket nem vad idgeneknek!

Nem is értem...

Neked kéne tudnod miért mondta és ha jogos ha nem egy ilyen semmiség miatt kérdést csinálni, bár az gyanús hogy nem akarod elmondani a vita tárgyát mert lehet akkor kiderülne ki is valójában a hülye de közben játszod a nagyokost?

18 mellesleg hamarosan elköltözik úgyis, mit tegyél?

2021. okt. 14. 20:13
 12/22 anonim ***** válasza:
39%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

nagyon hasonló ezzel szinte itt sincs semmi konkrétum :D...

2021. okt. 14. 20:18
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen esetben szép nyugodtan elmondod, hogy neked ez rosszul esik és nem úgy nevelted hogy ilyen hangnemet megengedjen az anyjával szemben.

Az ilyen sértődött akkor menjél apádhoz beszólásoknak nem sok értelme van, mert ezzel csak tovább görgeted a konfliktust és pont a lényegi része sikkad el, hogy valami olyant engedett meg veled szemben amit amúgy nem kellett volna.

Ugyanakkor azért a nagy sértődés mellett el lehetne azon is gondolkozni, hogy az adott témában kinek volt igaza, miért érinthette mondjuk a gyerekedet ennyire rosszul hogy te más véleményen voltál, mert van egy sanda gyanúm hogy te se vagy ártatlan kisangyal az adott helyzetben.

2021. okt. 14. 20:29
 14/22 A kérdező kommentje:
nem akarom nevelni-az már megtörtént-felnőtt-és ennek itt van már az ideje én sosem hülyéztem le anyámat pedig volt vitánk-ő lehülyézett mert nem fogadok el pénzt az apjától-nem kérek tőle segítséget ennyi
2021. okt. 14. 20:31
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
De szépen megfogalmaztad, kétszer is elolvastam, most sem megy nagyon az értelmezés, már érthető, miért mondta...
2021. okt. 14. 21:52
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Azok alapján, amit és ahogy írsz, a gyereknek (meg az apjának) igaza van.
2021. okt. 14. 22:15
 17/22 anonim ***** válasza:
Szokták mondani, amilyen a kérdés olyan a válasz.... Erre meg mit vársz, mit elhessen mondani, ha tényleg valós a kérdés és nem csak a megszokott ahogy már más is említette, akkor ez legyen a elgnagyobb gondod az életben hogy lehülyézett.
2021. okt. 15. 01:29
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
17.kikérem magamnak..szerintem te troll vagy!
2021. okt. 15. 06:10
 19/22 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező mit szeretnél nem értem?...

Te vagy az anyuka, nem mi.

Most egy lehülyézés tényleg ennyire a szívedre ment?

Ez legyen tényleg a legnagyobb gondod bármikor..

És szerintem elég nyers mondat az hogy senkinek nincs családja itt mikor szerintem többen vagyunk itt családosak köztük nekem van családom...rosszul esett pedig nem írtam neked bunkón és azért nem azért de senki nem válaszolt neked bunkón...itt te vagy az aki valamiért nem akar kikerekedni a történetből..Tudnunk kéne a másik fél oldalát is nem csak a tiedet.

2021. okt. 15. 06:16
 20/22 anonim ***** válasza:
75%

szimpatikus emberek írnak itt-szerintem egyiknek sincs családja-egy bunkó banda...

semmi okod nem volt rá hogy ilyesmit írj, hol voltunk veled bunkók végig néztem a válaszokat, senki nem írt olyan hangnemben...az hogy nem értünk veled egyet azért van, mert nagyon nem tudunk semmi konkrétumot így nagyon nehéz bármiben is segíteni főleg úgy, hogy még a másik fél oldalát is ismerni kéne a dologhoz de nagyon lapítasz valamiért abban..

de tényleg ne haragudj hogy ezt fogom mondani de ahhoz képest, hogy egy anyuka vagy, miért nem te kezeled ezt a dolgot és szólsz a fiadnak ha szerinted nem jogosan mondta a hülyét de ehelyett feljössz a gyakorira és külön kérdést írsz ki mikor már rég pontot tehettél volna az ügy végére sőt még másnapig is ezen bajlódsz. Pedig anyukaként tudnod kéne mit tegyél...így szerintem bármennyire is nem ismerem a sztorit van benne valami hogy ennek nevezett..mert nem állsz a saját lábadra..ezen gondolkodj.

2021. okt. 15. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!