Hogy hozzam fel anyának...? Nagyon félek a reakciójától
Már szeptember óta hajtogatom anyának hogy másik suliba szeretnék menni. Hogy miért abba ne menjünk most bele (röviden: nem érzem annyira jól magam, idegen a közeg, nem tudnék el lenni később sem, fura és kész. Másik iskolába akarok menni ahol egy nagyobb rangot kapok a technikum által illetve barátnőm is oda jár, boldog lennék ha oda járhatnék) viszont anyával veszekedtem már multkor sírásig fajult mert nem értett meg. Hogy hozzam fel újra a témát hogy kéne intézkedni mert le fogunk késni a félévi átmenetelröl?
Olvastam itt pár ilyen kérdést, hogy át akarnak menni máshova, jó latni hogy nem vagyok egyedül
Kérlek segítsetek ti hogy mondanátok ezt el?
25!
Rosszindulatú? Ugyan miért? Valószínűleg inkább reálist akartál írni.
Ugye nem gondolod (ti itt jópáran), hogy az érv a változtatás ellen, hogy nem biztos, hogy bejön? Akkor soha ne csináljunk semmit, maradjunk a szarban, mert hátha nem jön be, amit kitaláltunk. Ne adjon az orvos antibiotikumot, mert hátha pont az nem fog használni, ne menjünk el egy adott üzletbe vásárolni, mert hátha ott pont nem kapunk, ami kéne, ne legyen második gyerekünk, mert hátha veszekedni fog az elsővel. Hát ilyen gondolkodással húzzuk magunkra a rolót!
1 változtatással hogy jött le neked az, hogy gyakori? Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem az 1 az 1. Ha visszasírja, hát akkor így járt. De hogy most minden erőfeszítése ellenére rossz (honnan mered állítani, hogy nem tett bele energiát?), az már létező tény.
Jelen válaszomat ajánlom a te, 35-ös, és még jópár válaszoló saját negativista életvezetésének felülvizsgálatához is!
36!
A kerdezo nek nincs érve, miért akar menni a barátnőn kívül. Erre pedig nem alapozunk, már ne is haragudj.
38!
Értem. Tehát ha a barátnő kiköltözik Ausztraliaba, akkor reális az is, ha a kérdező utána akar menni és huyle a szül ő, ha ezt nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!