Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El kéne ezeket engednem a...

El kéne ezeket engednem a fülem mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most az apámról lenne szó. Egész életemben tök jó kapcsolatban voltunk, de ahogy felnőttem és elkezdtem önállóan gondolkodni, észrevettem, hogy nagyon szexista. Folyamatosan megjegyzéseket tesz más nőkre anyám előtt - vagy kritizálja őket vagy arról beszél milyen szépek, és hogy mennyire megbámulta őket meg ilyesmi. Amikor beszélgetünk mindig becsúszik pár megjegyzés: például hogy ő nőkkel nem tud vitatkozni, mert őket meg kell védeni, és mert amúgy sem komolyan vehetőek mert látja hogy mellük van és nincsenek golyóik. Egyébként egy nagyon kedves és okos ember, de amikor ezekről dumál a világból ki tudnék szaladni, és mindig veszekedni kezdek vele, amire pedig nagyon megsértődik. Ezek miatt nem szívesen beszélek vele (és már mondtam is neki), amit nem fogott fel, csak annyit szűrt le belőle, hogy én őt száz hogy utálom. Ami egyáltalán nem igaz, de nincs kedvem olyan emberrel beszélni aki elmondása alapján nem tekint egyenrangúnak. Ti mit gondoltok erről?

18L

2021. okt. 10. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
15%
Igazad van. Írod , hogy kedves rendes ember. Akkor fogadd el így. Mást nem tudsz.
2021. okt. 10. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Akkor még nem látott shemale-t. Ott cici és golyók is vannak
2021. okt. 10. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Én is pont ugyanígy rájöttem, hogy az apám szexista, annyi különbséggel, hogy ő nem tesz ilyen megjegyzéseket. Viszont ha tenne, én biztos, hogy egy jó ideig nem állnék vele szóba. #1, miért kéne ezt így elfogadni? Úgy beszélsz, mintha valami betegsége lenne, amiről nem tehet, viszont erről nagyon is tehet, és ez egy undorító dolog.

Anyukádat se nagyon értem Kérdező, hogy ezt hogy tudja elviselni.

2021. okt. 10. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
18%
Járj a kedvébe egy kis dalocskával: "a lányok, a lányok, a lányok angyalok, illatozik is a puncikagylójuk". Szerintem venné a lapot, te meg ne légy prűd.
2021. okt. 10. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem létezik, hogy iylen ember létezik...
2021. okt. 10. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
79%

5

Dehogynem! Az én apám is ilyen, sőt, rosszabb volt, ráadásul világ életemben ezt csinálta még anyum előtt is. Számomra nagyon megalázó lenne, ha a férjem más nők után nézne, beszélne, szexista megjegyzésesket tenne az én jelenlétemben. Nyilván ha nem vagyok ott és megnéz egy szép nőt, azzal nincs baj. Hűséget fogadott nem vakságot, de amit apám művelt, az már inkább tirpákság és megalázás anyumra nézve.

2021. okt. 10. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!