Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak, ha anyamek nem...

Mit csinaljak, ha anyamek nem engednek el?

Figyelt kérdés

Mar kozel 1 honapja nem tudtam talalkozni a legjobb baratommal, most viszont lenne alkalmunk egy kis idot egyutt tolteni.

Csak ehhez ugye utaznom kell, mert mas varosban el. Anyamek teljesen lekorlatoznak, nem engednek el mar hetek ota.

Van penzem az utazasra boven, tehat nem is ertem…

Mit tegyek, hogy elengedjenek?

19F

2021. okt. 8. 07:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
Nőjj fel
2021. okt. 8. 07:12
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Fogod magad és elmész.
2021. okt. 8. 07:13
 3/16 A kérdező kommentje:

Hat ezzel nem lettem kisegitve. Megvan kotve a kezem, hiaba a nagykorusag…

Aztan ha kerdem miert, akkor egybol azzal takaroznak, hogy biztos szarul tanulok majd amiatt, hogy 1 napot nem azzal toltok. Ha erre racafolok, akkor jon azzal a mentegetozes, hogy ok tartanak el, addig oda megyek, ahova engednek…

2021. okt. 8. 07:14
 4/16 A kérdező kommentje:
#2 bele sem merek gondolni, akkor miket talalnak ki, meg tesznek ellenem…
2021. okt. 8. 07:15
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagy gyerek , fogod magad és indulsz. Ennyi. Felnőtt ember vagy.

Nem is értem.

2021. okt. 8. 07:22
 6/16 anonim válasza:
79%

Ha ennyire rossz neked otthon akkor költözz el és a magad ura leszel. De amíg hagyod, hogy irányítsanak így is marad. Egyébként meg valószínűleg csak üres fenyegetőzéseket dobálnak, bár nem ismerem őket.

Bátyám már 20+ volt amikor tetoválást csináltatott. Előtte fater azt mondta neki, hogy addig amíg otthon lakik ne merje stb stb. Aztán megcsináltatta és láss csodát nem lett kidobva az utcára. Ne parázd túl. Menj el, ha van rá pénzed.

2021. okt. 8. 08:06
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Már ott a gond, hogy engedélyt kérsz. Közlöd, hogy elmész és kész. Ideje felnőni. Nem raknak az utcára, ne félj.
2021. okt. 8. 08:35
 8/16 anonim ***** válasza:
98%

7-es, biztos vagy benne? Mert engem zártak már ki egész éjjelre télen, mert nem a megadott időben értem haza (pedig szóltam nekik).

Kérdező, akkor otthon maradsz és majd még 22 évesen is mindenre engedélyt kérsz. Vagy ha van pénzed, akkor megpróbálsz mielőbb elhúzni otthonról végleg. Ami nagyon nehéz, de sokkal nyugodtabb életed les aztán.

2021. okt. 8. 08:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#8: Az kemény, de azért nem jellemző szerencsére. Beszélsz még velük? Én nem tenném.
2021. okt. 8. 09:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ülj le anyukáddal és közöld vele, hogy nem vagy már kicsi baba. Rendesen tanulsz, de neked is jár egy kis kikapcsolódás, szabadidő. Nem egy kutya vagy, akit pórázon kell sétáltatni, hanem felnőtt férfi aki igényli a társas kapcsolatokat, személyes kontaktot iskolán kívül is ezért elmész a barátoddal találkozni.
2021. okt. 8. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!