Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyát hogy...

Hogy vegyem rá anyát hogy majd nyáron befeshessem hajkrétával vagy kimosható hajfestékkel a hajamat rózsaszínre?

Figyelt kérdés
Igazából nem is az egész hajamat csak az alját, vagy csak pár tincset. Nemtudom hogy megengedné-e, de nem tudom hogy kérdezzem meg. Sose volt a hajfestésnek meg a mű dolgoknak a híve..

2021. okt. 6. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

HA Van pénzed, akkor veszel a dm-ben egyet, és a végét beszínezed.

Ha észre veszi, és balhézik, akkor meg megmosod a hajad, és kijön.

2021. okt. 6. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Az sem mindegy azért hány éves vagy.
2021. okt. 6. 21:01
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
#4: A hármas csak egy kretén. Még a 87 éves anyósom sem ilyen gyöpös agyú.
2021. okt. 6. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Első, ne bíztasd arra, hogy engedély nélkül csinálja!

Amúgy szerintem nyárra pár alkalommal egyáltalán nem probléma, főleg, ha kimosható. Én tízévesnek is engedném.

2021. okt. 6. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

16 évesen festettettem be először a hajam, barnából feketére.

Azóta is fekete, most vagyok 30

2021. okt. 6. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Úgy, hogy most jegeled a témát. Anyaként biztos befeszülök, ha naponta nyaggatnak valami miatt. Majd május végén, június elején kezdd el újra.
2021. okt. 6. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
7%
Ha betöltöd a 18 at akkor festheted engedély nélkül is.
2021. okt. 6. 22:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Amúgy meg ez egy nyüves hajkréta, azonnal kijön. Ennél még egy hajszínező is "durvább". Ha már nem vagy olyan kicsi gyerek, és feltételezem, ha ide írkálsz, nem vagy az, akkor nem kell ehhez engedély. Ez nem másabb, mint szájfényt kenni a szádra mondjuk.

2021. okt. 6. 22:58
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

Meg az ovodaban a kislanyok is szinezgettek egymas hajat a kretakkal, pedig az nem is hajra valo, megsem halt bele egyik sem. Otthon lemostak es csokolom.

Altalanosban a szovegkiemelovel szineztek a lanyok a hajukat, mar akinek befogta.

Egy szokites plusz szinezeshez mar persze kell a szuloi beleegyezes (vagyis nem, ha ki tudod fizetni magadnak), de egy kretahoz ne mar xd

2021. okt. 7. 00:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd nyáron kérdezd meg
2021. okt. 7. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!