Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lebeszélnétek erről a fiúról...

Lebeszélnétek erről a fiúról a lányotokat? Vagy ebből akár lehet komolyabb?

Figyelt kérdés
23 éves, de úgy érzem mindig a pillanatnyi boldogságnak él. A fiú 29, nem lenne rossz gyerek de semmi pénze. Illetve nálam ami teljesen betett, 2 hét múlva költözik a fiú 80 kilométerre arébb, de a hétvégére a lányommal megy túrázni egy egésznapra kettesben. Nem értem, halott dolog, de akkor minek mennek túrázgatni,meg minek ismerkednek egymással.
2021. szept. 30. 21:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, halott dolog...szörnyű hogy így biztatod a lányod szerelmi életét...
2021. szept. 30. 22:16
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Hogy nincs pénze meg elköltözik abból nem tudom hogy jön ki, hogy az illető nem alkalmas... vagy te pénzért házasodtál és a szomszéddal?
2021. szept. 30. 22:28
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
egyrészt nem látsz bele a pénztárcájába (remélem). másrészt te nem ebben a valóságban élsz? az a ritka ha valakinek VAN pénze fiatalon. se nekem se a páromnak nem volt mikor összejöttünk, sőt most sincs. együtt dolgozunk, gyűjtögetünk és építjük fel a közös életünket. tervezünk, igyekszünk. nincs ezzel semmi baj. hátrálj ki a lányod életéből, nem gyerek már, nem kell "terelgetni"
2021. szept. 30. 22:35
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Felnőtt ember, nem kell beleszolni.
2021. szept. 30. 22:58
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Valami pénze csak van, ha túrázni megy.

De amúgy értem, az a probléma, hogy egy olyan emberrel tervez, akinek semmi pénze (még ha nem tudjuk ez mit is jelent), és lehet van tervük a költözés utánra, amiről te semmit nem tudsz?

2021. szept. 30. 23:00
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
80km az melyik univerzumban sok? :O Vagy nem értem a problémát... Korban is összeillenek. Tehát az a baj, hogy nincs pénze. Elég elkeserítő. Persze ha megnyerné a lottót, hirtelen összeillenének a szemedben és minden oké lenne.
2021. szept. 30. 23:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

15

Hát ha valamihez nem kell pénz az életben, az a túrázás.

Csak két láb meg egy pár cipő

2021. okt. 1. 00:57
 18/19 anonim ***** válasza:
59%
15 vagyok. Valamiért azt hittem elutaznak túrázni.
2021. okt. 1. 01:08
 19/19 anonim ***** válasza:
87%

80 km az lófax, már bocs. Vonattal is max. egy óra, autóval még kevesebb. Én Budapesten belül utaztam másfél órát az egyetemre minden nap, ne röhögtess már, ez nem távkapcsolat.

Az, hogy 29 évesen nincs pénze, mit takar? A lányodnak van? Gondolom azért is költözik a srác, hogy jobban keressen. Amúgy meg a lányodnak kell eldöntenie, kivel akar lenni, nem neked.

2021. okt. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!