Miért kell ennyire 5000 Forint?
Figyelt kérdés
Anyum állandóan azt mondja, hogy kérjek a suliban iskolalátogatási igazolást mert akkor fel tud venni 5 ezret az önkormányzatnál. Na most apámmal együtt nettó több mint 500 ezret keresnek havonta. Értem én hogy az is pénz de azért ennyire nem vagyunk rászorulva.2021. szept. 22. 18:01
41/49 anonim válasza:
34 nappali tagozaton tanuló,állandó helyi lakcímmel rendelkező általános iskolás tanulóknak jár akkor is,ha nem a településen tanulnak.Település nevét nem írom le ne haragudj,de ez nem egyedi eset,a környező településeken is így van.
42/49 anonim válasza:
"Általános iskolás tanulóknak jár." Namármost a kérdező nem általános iskolás.
43/49 anonim válasza:
És?Lehet,hogy máshol adnak középsulisoknak is.Ezt a település dönti el,mint ahogy azt is,hogy milyen feltételekhez köti,amúgy sehol nem írta a kérdező,hogy nem általános sulis.Ha nem ide járnak suliba akkor itt is iskolalátogatásit kérnek egyébként.
44/49 anonim válasza:
#42: Nálunk pl. az egyetemisták is kaphatnak, ha megfelelnek bizonyos feltételeknek. A feltételek igen könnyen teljesíthetőek, szóval aki veszi a fáradtságot, az simán megkapja. Ha jól tudom, 25 ezer Ft-ot kap, aki megigényli.
45/49 anonim válasza:
1. valaszolo parjat adoptaltak és nyilvan nem rajuk utott a gyerek :P szuleid emg soherek
46/49 anonim válasza:
azért mert szegények vagytok 500e bevétel nem túl sok
47/49 anonim válasza:
Én a 12-es vagyok 2 állásom van, úgy jön őssze a 200 ezer. Továbbképzésre járok, ami tavaly mindennel fél milliómba került, idén is annyi lesz, de cserébe jövőre már jobban fogok keresni. Vidéken lakom, itt annyira nem drága az albi, szóval nem 100 csak 60 ezer, de kellett vennem egy új telefont és ilyen apróságokat, amik miatt szintén nehéz félretenni. Egyetemistaként elmennek a húszas évek mindenféle anyagi hozam nélkül, és mint példám mutatja a diploma sem feltétlen elég.
Iskolapszichológus vagyok, közalkalmazott, úgyhogy ezért ennyi, amennyi. De tudom, hogy lesz ez jobb is, nem innen tervezek nyugdíjba menni. :)
48/49 anonim válasza:
Melyik iskola ez?
Elkérem én helyetted, ha te nem szeretnéd :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!