Mi a véleményetek az ilyen édesanyukáról?
Az ő hibáit soha sem lehet szóvá tenni, de a miénket azt nagyon tudja hajtani.
Azzal jön folyamatosan, hogy itthon nem segít neki senki, ami nem nagyon állja meg a helyét. Ilyenkor itthon mindenki egy szemét sz@ralak, csak ő a helikopter.
Ma is egésznap aludt jóformán, de engem szid, mert "soha nem segítesz semmit, nem halad semmi". Mondtam neki, dehát te is aludtál. Erre azt felelte, hogy hát ő is elfáradhat. Mondom igen? És én? Erre: "Te mibe fáradnál el, az iskolába?! Hagyjad már magad...".
Tudni illik, érettségire készülök intenzív tagozaton, amiből 1 év kiesett a digitális sz@r miatt, idén lesz a vizsga. De nyilván nem fárasztó.
Aztán hozzám vágta azt is, hogy "Alig várom, hogy elköltözz". Mondom én is.
Mi a véleményetek egy ilyen anyáról?
Hát elég ronda dolgokat mond.
De azért jóval több tényezős a dolog.
Igazságot így kívülről nem lehet tenni de még ítélkezni sem.
De sajnállak mert azért egy anya ha ilyet mond az nagyon durva.
Jajj már, tipik fiatalon szült kiégett 40-es anyuci. Az enyém is ilyen. Ő mindig fáradt, ő sose akar semmit csinálni. Elvárta, hogy én munka mellett az ÖSSZES házimunkát elvégezzem, hogy neki csak le kelljen feküdni ha hazaért a munkából. Ha egy valami nem volt kész, lebas*ta az egész családot, és utána nem szólt hozzánk. :D Pontosabban hozzám, mert a nő dolga a házimunka, a pici fiacskájától semmit nem várt el.
Anyád már nem fog megjavulni. Én elmentem jó messzire egyetemre, utána meg elköltöztem otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!