Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen édesanyukáról?

Figyelt kérdés

Az ő hibáit soha sem lehet szóvá tenni, de a miénket azt nagyon tudja hajtani.

Azzal jön folyamatosan, hogy itthon nem segít neki senki, ami nem nagyon állja meg a helyét. Ilyenkor itthon mindenki egy szemét sz@ralak, csak ő a helikopter.

Ma is egésznap aludt jóformán, de engem szid, mert "soha nem segítesz semmit, nem halad semmi". Mondtam neki, dehát te is aludtál. Erre azt felelte, hogy hát ő is elfáradhat. Mondom igen? És én? Erre: "Te mibe fáradnál el, az iskolába?! Hagyjad már magad...".

Tudni illik, érettségire készülök intenzív tagozaton, amiből 1 év kiesett a digitális sz@r miatt, idén lesz a vizsga. De nyilván nem fárasztó.

Aztán hozzám vágta azt is, hogy "Alig várom, hogy elköltözz". Mondom én is.

Mi a véleményetek egy ilyen anyáról?

2021. szept. 17. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Hát elég ronda dolgokat mond.

De azért jóval több tényezős a dolog.

Igazságot így kívülről nem lehet tenni de még ítélkezni sem.

De sajnállak mert azért egy anya ha ilyet mond az nagyon durva.

2021. szept. 17. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
És gratulálok és drukkolok a tanuláshoz! Klassz vagy!
2021. szept. 17. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Jajj már, tipik fiatalon szült kiégett 40-es anyuci. Az enyém is ilyen. Ő mindig fáradt, ő sose akar semmit csinálni. Elvárta, hogy én munka mellett az ÖSSZES házimunkát elvégezzem, hogy neki csak le kelljen feküdni ha hazaért a munkából. Ha egy valami nem volt kész, lebas*ta az egész családot, és utána nem szólt hozzánk. :D Pontosabban hozzám, mert a nő dolga a házimunka, a pici fiacskájától semmit nem várt el.

Anyád már nem fog megjavulni. Én elmentem jó messzire egyetemre, utána meg elköltöztem otthonról.

2021. szept. 17. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Anyád ronda dolgokat mond, és elég hülye.
2021. szept. 17. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Kegyetlen
2021. szept. 17. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Dettó, mint az enyém. Akármit csináltam, semmi nem volt elég, mondván,, az 5 perc", ha valami éppen nem volt megcsinálva, jött a melodráma. Pedig főztem, takarítottam, boltba mentem, füvet nyírtam, gazoltam a kertet, meg közben alig vártam, hogy lelépjek otthonról. Mióta elköltöztem, nincs olyan tisztaság... De persze csak az a valami, amit ő csinál, a másik munkája szart se ér.
2021. szept. 17. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
Tipikus mártír anya. Az enyém is ilyen. Miután elköltöztem, javult a kapcsolatunk, ráadásul ő furcsa módon nem emlékszik a majd' két évtizednyi szemétkedésére - de én igen.
2021. szept. 17. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!