Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a vèlemènyetek erről?

Mi a vèlemènyetek erről?

Figyelt kérdés

Most lettem 18. Otthon èlek.

Elkezdtem dolgozni, Anyàm màr egyből a pènzt követeli hogy rakjam le a felèt, Külőnben nekem nem lesz 1ft-om se.

Hozzàteszem hogy mindig is adtam mikor tudtam, (Nem vagyunk szegènyek) de ezt a ràmfeszítèst màr nem birom.

2021. szept. 6. 19:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Semmi szó nincs arról hogy nekem akarna fèlretenni pénzt.
2021. szept. 6. 21:31
 12/20 A kérdező kommentje:

Ès nem is azèrt van ez mert nemtudom beosztani a pènzt.

Betudom nagyon is, Neki màr az is hülye pénzköltès volt hogy elakartam menni fodràszhoz.

2021. szept. 6. 21:35
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Akkor ne adj. Kaját , rezsit ő sem biztosítja. 1-1.
2021. szept. 6. 21:48
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
Ha szabad érdeklődni mennyit kapsz kézhez?
2021. szept. 6. 22:12
 15/20 Katona Dius ***** válasza:
80%

Kérdés, hogy mennyi a fele. Ha bőven több, mint a rezsi és a kaja rá eső része, akkor gáz. Ha éppen, vagy épp még nem fedezi azt a részt, akkor elkérheti.

Tőlem is a legelső fizetésem óta kérték a részemet a költségekbe.

Mondjuk nálam volt olyan rondítás a dolgokbe, hogy mivel gluténérzékeny vagyok, a könnyebbség miatt külön konyhán is voltunk, magamnak vásároltam az ételt, magamra főztem. Ők pedig előszeretettel dézsmálták meg a hűtőmet. (Volt nekik is bőven kajájuk)

2021. szept. 6. 22:14
 16/20 A kérdező kommentje:
140k
2021. szept. 6. 22:21
 17/20 anonim ***** válasza:
65%
140, akkor neked maradna 70. Az nem rossz, kaját kapsz, fedél van a fejed fölött, stb. Egy valamire való albérlet nem jönne ki ennyi pénzből. Persze ezt nem azért írom, hogy márpedig ez így helyes, igenis ad le a fizud felét, csak mint tényt megállapítottam. Igazából ezt nektek kell lemecsselni, hogy mennyi pénzt adsz le, ha adsz, mi itt maximum véleményt írhatunk.
2021. szept. 6. 22:26
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
Ilyenkor nagyon hálás vagyok, amiért az én szüleim sosem vettek el tőlem egy árva forintot sem. Szüleim úgy vélekednek erről, hogy amíg tudnak segítenek engem, így szerencsére tudok félretenni is, szórakozni is tudok, és nem kell csak azért dolgozzak, hogy legyen hol laknom és legyen mit ennem. Nekem az a véleményem erről, hogy a szülők nagyrésze ugyanúgy viselkedik, mint az édesanyád és ez az alapvető norma, ezzel nem tudsz mit kezdeni, el kell fogadnod a helyzetet, ehhez joga van és nem kötelező helyet adnia neked, de mindettől függetlenül én nem gondolom jó szülőnek azt, aki így viselkedik a gyermekével. Az én szüleim hogyha idősek lesznek mindenféle segítséget megfognak tőlem kapni azért, amiért ilyen jók hozzám, és segítenek, hogy könnyebb legyen az életem ♥️ Mindig hálás leszek érte. Szerintem ez lenne a normális, úgy gondolom ha valaki gyereket vállal, azt úgy teszi, hogy a gyerekének a jóléte a legfontosabb a számára, nem csak 18 éves koráig hanem utána is.
2021. szept. 7. 00:12
 19/20 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudj,de egy albérlet van 60-80k is

Elvesz az anyuka 70

Inkább az albérlet

Valahol keresnek lakótársat,és csak a szobát kell bérelni +rezsi

Én innen tiplizné

Ne haragudj,de két szintes családi házban éltek,hogy elker 70et

Durva

Rezsi fejenként nem több 20

Kaját tudod magadnak is venni

Anyád csak durván kihasznál

2021. szept. 7. 04:57
 20/20 kovpet ***** válasza:
100%
Alkudd le a harmadára és az már nem is olyan vészesen sok.
2021. szept. 7. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!