Szerintetek ez normális, vagy csak én vagyok túl finnyás? (Lentebb bővebben)
Én el se tudtam képzelni, hogy használt alsónadrágot egyáltalán árulnak. Nem is gondoltam, hogy valaki ilyet fölvesz egyáltalán. Maximum perverz férfiak interneten vásárolnak használt női bugyikat, de nem hordani. :-)))
Járok piacra, látok alsóneműt kirakva, de nekem úgy tűnt, azok újak (bár nem nagyon nézegettem).
Szerintem mondd meg anyukádnak, hogy ezentúl ezt magadnak veszed, ne vegyen neked sehonnan.
(Amúgy, ha 40 db-ot vásárolt - ha ez nem költői túlzás - akkor így lesz a legolcsóbból a legdrágább, mert ezeket nem fogod fölvenni, egyszóval fölöslegesen adta rá ki a pénzt anyukád).
Az én Édesanyám még az újonnan vett fehérneműt is ki szokta fertőtleníteni használat előtt a biztonság végett. El sem tudom képzelni, hogy ilyesmit ilyen helyen vásároljon, holott szokott járni "turiba". Esetleg porrongynak, de viselni...
Ellenben nem tudom, pontosan mit jelent a "kicsit kiakadtam", lehet, nem is a tény maga volt sérelmes, hanem a hangnem.
Szerintem ez undorító, én hánynék ha megtudnám, hogy a bugyiaimat már más használta előttem.
Ne haragudj de a fehérneműn spórolni az tényleg fillér b@szás.
Mi gyerekkorunkba elég szegények voltunk, sok örökölt, innen onnan kapott ruhánk volt, de anyukám akkor is újat vett fehérneműböl. Meg se fordult a fejébe, hogy abból használtat vegyen, de még nagyobb rokon gyerekekét se adta ránk soha. Nem is értem anyukádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!