Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt hogyan kéne megoldani?

Ezt hogyan kéne megoldani?

Figyelt kérdés
Tehát. Az én apám elhagyott minket. Tartja velem a kapcsolatot, neha neha eljon de az tuti hogy le se szar. Amikor eljon akkor is 5-10 percre. Az egesz csaladom piszkal hogy miert vagy ilyen hulye hogy beszelsz apaddal, hogy vissza irsz neki. Es leginkabb anyam csesztet. Ma is felhivott apa hogy eljon. En nulla kedvel kimentem az utcara beszeltem vele es jovok vissza erre anyam: Hogy kepzeled hogy kimesz hozza es beszelsz vele. Az egesz faluba ezt hireszteti hogy a lanya megy az apja utan es stb.stb. Most is vannak vendegek es engem jarat le es beszel rolam. En mar sirva megmondtam nekik hogy nagyon konnyu mondani. Kerlek segitsetek hogy hogy turjem el ezt
2021. aug. 16. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg nekik határozottan (ne sírva), hogy a te apád és úgy tartod vele a kapcsolatot, ahogy jónak látod. Tedd hozzá, hogy te se szólsz bele a családi viszonyaikba és te is ugyanezt várod el tőlük. Mindenképpen legyél határozott!!!
2021. aug. 16. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, hogy beszélsz apáddal, hidd el a faluban nem híresztelnek ilyesmit. Anyád kicsinyes bosszúja, hogy apád ellen hangol. Mondd meg neki, hogy rosszul esik, amit csinál, és attól, hogy elváltak, neked ő az apád, és marad is örökre.
2021. aug. 16. 12:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, de apa nagyon nagyon csunyan bant anyaval es velem. Le se szar meg a masik csaladja fontosabb, csak o veluk foglalkozik. Apa itt a legnagyobb hibas, de ilyen fiatalon nekem nagyon nehez nem vissza irni neki, es hidegen hagyni
2021. aug. 16. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Mondjuk én sem értem, hogy ha apád ennyire szar ember és te sem szereted, akkor miért tartjátok a kapcsolatot. Ennek, hogy 5 percre kijön, semmi értelme. Persze, a te dolgod, azt csinálsz, amit akarsz, csak értelmetlen.

Apád fizet gyerektartást? Ha igen, akkor anyukádnak meg lehet mondan, hogy a gyerektartásért ez a minimum, úgyhogy ő kussoljon a legjobban.

2021. aug. 16. 13:11
 5/7 A kérdező kommentje:
En szeretem apam es o is engem. Talan szebben es okosabban kene fogalmazni, mert egy szoval nem mondtam hogy nem szeretem. Igen fizeti
2021. aug. 16. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

4. Azért mert hiányzik neki egy apa.

5. Kicsit ellentmondásos az irományod. Azt mondod letojja ged de szeret. Ha szeretne akkor nem csak 10npercet szanna rád.És ha nagyon szeretnéd akkor nem 0 kedvel mennél ki hozzá. Talánn{sszekevered a szeretetet a vágyaiddal. Az hogy vágysz egy apára az nem egyenlő azzal hogy meg is kapod.

De mindez csak később fog letisztáódni. Igazából azt se tudjuk higy mi a családi viszály oka, ezt te tudod csak

Szerintem anyukádnak hagyninjellene hogy akkor beszélj vele amikor te akarsz. Ha felnőssz majd máshogy fogod látni a dolgokat.

Szóval most perillanat csak annyit tudsz tenni higy megmondod anyukádnak hogy a te dolgod hogy mikor beszélsz apáddal, és hogy nem érdekel mint mond a falu.

2021. aug. 16. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
A fö baj hogy azzal foglalkozik, hogy ki mit gondol. Ezt utálom én is a faluban, hogy majdnem mindenki, hogy jajj megszólnak, mit gondolnak stb.
2021. aug. 17. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!