Szülők! Ti megsértődnétek, hogyha a Szingapúrban élő, forintban milliárdos fiatok csak 30 millió forinttal támogatna titeket, míg a nővérévek venne egy 350 milliós több hektáros földet, amin egy többszáz négyzetméteres ház van?
Nem rólam van szó!
Sem a szülő, sem a gyerek nem vagyok…
Viszont van ilyen ismerősöm, de úgysem hiszitek el, szerintem.
Nem látok bele a dolgaikba annyira, azt nem hinném hogy ez ami bennem, bennük is felmerült.
A saját kíváncsiságom kielégítésére tettem fel ezt a kérdést semmi több…
Egyébként a gyerek a szüleivel jóban van. A szülei szakmunkások és relatíve jól keresnek, bár a 2008-as válság nagyon megütötte Őket.
Még 60 alattiak, szigorúan nevelték a gyereküket, mindennap kellett több órát tanulnia… Meg fogadtak neki magántanárokat a lehetőségeikhez mérten.
Angolul, németül és mandarinul is kitűnően beszél a férfi, logisztikai mérnökként diplomázott Németországban és ezen a területen belül dolgozik Szingapúrban, de alkalmazott… Meg részvényekkel is foglalkozik.
A nővérének az ingatlanját láttam az ingatlan.hu-n még mielőtt megvette, innen tudom az árát.
Hogy mennyit adott a szüleinek, azt meg anyukámnak mondta az apja.
Nem sértődnék meg, mert én 30 millával max a seggem törlöm ki. Apróval nem foglalkozok.
Mészáros Ráhel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!