Szülõként mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a 16 éves lányod benne volt egy hármasba, egy 20 éves és egy 18 éves sráccal?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 20:31
11/39 anonim válasza:
Mindenki úgy élvezi az életét ahogy akarja kedves előzőek. A szex nem bűn. Az egyetlen aggasztó dolog számomra csupán, hogy még csak 16 éves. Komolyan megbánhatja később ezeket a döntéseit, mégha most nagylánynak is érzi magát hozzá. Bőven ráérne a 20-as éveiben kiélni a szexuális vágyait, mikor már érzelmileg, agyilag is lépett egy szintet. Mármint úgy értem, szexeljen 16 évesen ha akar, de hogy egyből hármassal kezdi, az kicsit (még) sok. Se szerelem, se érzelmek. Csak dugás. Ami szintén nem baj, de nem 16 évesen.
13/39 anonim válasza:
Kicsit fiatal még ehhez, nem örülnék neki.
14/39 anonim válasza:
Hogyan tudtad meg? Ennyi idősen ez kicsit korai. Azzal a két sráccal mindenesetre el lehetne beszélgetni a történtekről.
15/39 A kérdező kommentje:
Kitudódott
2021. aug. 8. 21:40
16/39 anonim válasza:
Elgondolkoznék, hogy hülyét, vagy r#bancot neveltem. Egyik sem jó felállás.
17/39 anonim válasza:
"Mindenki úgy élvezi az életét ahogy akarja kedves előzőek. A szex nem bűn. Az egyetlen aggasztó dolog számomra csupán, hogy még csak 16 éves" Na én si ezen problémázok: alig szabadult az általánosból, de már nem éri be egy fa.sszal.
18/39 anonim válasza:
Mire 20 lesz, többet lőnek rá, mint Leningrádra a háborúban. Oriási bukta. F, 39
19/39 anonim válasza:
Az ilyen tizenhat éves a "még elég hülye hogy belemenjen" kategória. Mákja van hogy egyik hapsi se bántotta. Kettő ellen esélye sincs megvédni magát ha bedurvulnak.
20/39 anonim válasza:
17 évesen volt egy szilveszteri parti amiből a végére hatalmas csoportszex lett.
Életem egyik szép emléke, cseppet sem bántam meg.
Nem lettem tőle k#rva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!